SELİM BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 14:04, Güncelleme: 21.10.2020 - 14:04

SELİM BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Kars Selim'de çalışmalarını sürdüren Coşkun Altun Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, özellikle yeşil alanlara yönelik yaklaşımı ile takdir görmeye devam ediyor.
AK Belediyecilik hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde yansıtıldığı Kars'ın Selim İlçesinde, Başkan Coşkun Altun, kurumsal çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana Selim için gecesini gündüzüne katan Başkan Coşkun Altun, alt ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra sosyal yaşama dönük uygulamaları ve yeşil alanda örnek projeleri ile de takdir topluyor. Selim ilçesinin yıllardan bu yana gelen kangrenleşmiş sorunlarına çözüm bulmak için girişimlerini sürdüren Başkan Coşkun Altun, dün ilçedeki yeşil alan değişimi ile ilgili bir fotoğraf paylaştı. Kısa sürede çok sayıda paylaşım alan fotoğrafta harabe görüntüsüyle Selim'e yakışmayan bir tablo sergileyen alanın yeşiller içerisindeki değişimi gözler tam not aldı. Gönül Belediyeciliği anlamında da vatandaşların talep ve önerilerinin hassasiyetle değerlendirildiği Selim'de Coşkun Altun Başkanlığındaki İlçe Belediyesi çalışmalarına devam ederken, vatandaşların kurumsal çalışmalara destek verdiği gözlemlendi. (www.akbelediyeler.com)