ŞEHİTKAMİL'DE ENGEL YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 11:52, Güncelleme: 08.03.2021 - 11:52
 

ŞEHİTKAMİL'DE ENGEL YOK

​​​​​​​Rıdvan Fadıloğlu Başkanlığındaki Şehitkamil Belediyesi'nin dezavantajlı vatandaşlara yönelik yaklaşımı takdir topluyor.
Engelli vatandaşları hayata bağlamak ve yaşam standartlarını iyileştirme adına her engelli bireye ulaşmaya çalışan Şehitkamil Belediyesi, son olarak doğuştan bedensel engelli olan Eyüp Türkoğlu’na akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Eyüp, ilk turunu evin içinde attı. Yaptığı çalışmalarla ‘sosyal belediyecilik’ alanında önemli çalışmalara imza atan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, engelli vatandaşları hayata bağlamaya ve yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, son olarak Kuzeyşehir’de ikamet eden Mesut ve Kader Türkoğlu çiftinin doğuştan engelli oğlu 14 yaşındaki Eyüp Türkoğlu’nu, evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Babasının desteğiyle akülü tekerlekli sandalyesine binen Eyüp, ilk turunu evin içinde attı. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Eyüp Türkoğlu, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti. BAŞKANIMIZA DESTEĞİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM Sağlanan akülü tekerlekli sandalye desteğinden dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür eden baba Mesut Türkoğlu, “Oğlumun bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacı vardı. Maddi durumumuz yeterli olmadığı için tekerlekli sandalye alamıyorduk. Şehitkamil Belediyemizin engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye ettiğini duyduk ve biz de başvurduk. Allah razı olsun Belediye Başkanımızdan, bizim bu ihtiyacımızı giderdiler. Bugün de arkadaşlar, akülü tekerlekli sandalyeyi getirdiler. Şimdi oğlum artık istediği gibi dışarıya çıkıp gezip dolaşabilecek. Şehitkamil Belediye Başkanımıza bize akülü tekerlekli sandalye desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN 8 MAR MESAJI Öte yandan Başkan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Belediyeciliği'nin örnek adresleri arasında gösterilen Şehitkamil'de başarılı uygulamaları ile takdir toplayan isim Rıdvan Fadıloğlu, açıklamasında "Medeniyetimizde çok özel bir yere sahip, toplumsal hayatta önemli roller üstlenen, ürettikleri artı değerle ülkemizin gelişip güçlenmesine büyük katkı sağlayan Başta şehit ve gazilerin anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum" dedi. (Kaynak: Şahitkamil Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Rıdvan Fadıloğlu Başkanlığındaki Şehitkamil Belediyesi'nin dezavantajlı vatandaşlara yönelik yaklaşımı takdir topluyor.

Engelli vatandaşları hayata bağlamak ve yaşam standartlarını iyileştirme adına her engelli bireye ulaşmaya çalışan Şehitkamil Belediyesi, son olarak doğuştan bedensel engelli olan Eyüp Türkoğlu’na akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Eyüp, ilk turunu evin içinde attı.

Yaptığı çalışmalarla ‘sosyal belediyecilik’ alanında önemli çalışmalara imza atan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, engelli vatandaşları hayata bağlamaya ve yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, son olarak Kuzeyşehir’de ikamet eden Mesut ve Kader Türkoğlu çiftinin doğuştan engelli oğlu 14 yaşındaki Eyüp Türkoğlu’nu, evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Babasının desteğiyle akülü tekerlekli sandalyesine binen Eyüp, ilk turunu evin içinde attı. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Eyüp Türkoğlu, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

BAŞKANIMIZA DESTEĞİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sağlanan akülü tekerlekli sandalye desteğinden dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür eden baba Mesut Türkoğlu, “Oğlumun bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacı vardı. Maddi durumumuz yeterli olmadığı için tekerlekli sandalye alamıyorduk. Şehitkamil Belediyemizin engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye ettiğini duyduk ve biz de başvurduk. Allah razı olsun Belediye Başkanımızdan, bizim bu ihtiyacımızı giderdiler. Bugün de arkadaşlar, akülü tekerlekli sandalyeyi getirdiler. Şimdi oğlum artık istediği gibi dışarıya çıkıp gezip dolaşabilecek. Şehitkamil Belediye Başkanımıza bize akülü tekerlekli sandalye desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN 8 MAR MESAJI

Öte yandan Başkan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Belediyeciliği'nin örnek adresleri arasında gösterilen Şehitkamil'de başarılı uygulamaları ile takdir toplayan isim Rıdvan Fadıloğlu, açıklamasında "Medeniyetimizde çok özel bir yere sahip, toplumsal hayatta önemli roller üstlenen, ürettikleri artı değerle ülkemizin gelişip güçlenmesine büyük katkı sağlayan Başta şehit ve gazilerin anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum" dedi.

(Kaynak: Şahitkamil Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.