ŞEHİRDEN ŞEHİRE GÖNÜL KÖPRÜSÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2021 - 19:23, Güncelleme: 05.12.2021 - 19:23
 

ŞEHİRDEN ŞEHİRE GÖNÜL KÖPRÜSÜ

​​​​​​​Muşlu 90 öğrenci 'Gönül Köprüsü Projesi' kapsamında Bursa'ya gönderildi. Gençleri Başkan Asya uğurladı.
Şehirden Şehire Gönül Köprüsü Projesi kapsamında 90 çocuk Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak Bursa’ya gönderildi. Muş Belediyesi’nin birim amirlerinin refakat ettiği çocuklar 4 gün boyunca Bursa’nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etme imkanı bulacak. Porsor Ana Kadın Kültür ve Eğitim Merkezinde toplanan çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Feyat Asya, çocuklara tavsiyelerde bulunarak gezi programından istifade etmelerini istedi. Tarihi hizmet binası önünde toplu fotoğraf çekiminin ardından çocuklar havalimanına gidecek araçlara bindirilerek yolcu edildi.
​​​​​​​Muşlu 90 öğrenci 'Gönül Köprüsü Projesi' kapsamında Bursa'ya gönderildi. Gençleri Başkan Asya uğurladı.

Şehirden Şehire Gönül Köprüsü Projesi kapsamında 90 çocuk Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak Bursa’ya gönderildi. Muş Belediyesi’nin birim amirlerinin refakat ettiği çocuklar 4 gün boyunca Bursa’nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etme imkanı bulacak.

Porsor Ana Kadın Kültür ve Eğitim Merkezinde toplanan çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Feyat Asya, çocuklara tavsiyelerde bulunarak gezi programından istifade etmelerini istedi. Tarihi hizmet binası önünde toplu fotoğraf çekiminin ardından çocuklar havalimanına gidecek araçlara bindirilerek yolcu edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.