SAVCI SAYAN GÖNÜLLERİ FETHETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 11:08, Güncelleme: 06.08.2020 - 11:08
 

SAVCI SAYAN GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın Kurban Bayramı temaslarını içeren video kısa zamanda binlerce kişi tarafından sevilerek paylaşıldı.
Ağrı'nın AK Belediyecilikte örnek isimlerinden Savcı Sayan'ın Ağrı halkına yönelik hizmetleri dur durak demeden devam ediyor. Ağrı'ya hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için kısıtlı imkanlara rağmen gecesini gündüzüne katan Başkan Savcı Sayan, Kurban Bayramı'nda da yoğun mesai içerisinde olarak yine halkın yanında yer aldı. Belediye ve yardım kuruluşlarının kurban kesim programına katılan Başkan Sayan, belediye bünyesinde kayıtlı ve dar gelirli ailelerin tek tek evlerine giderek bir taraftan bayramlaştı diğer taraftan et dağıtımı gerçekleştirdi. Başkan Sayan'ı karşısında gören Ağrılılar hemen kapıya koşarak Sayan'a sarılırken, Başkan Sayan asırlık çınarların elini öperek bayramlarını kutladı. Bayramın 4 günü boyunca bir an olsun durmak bilmeyen Başkan Sayan'ın çalışmalarının derlendiği video ise kısa zamanda sosyal medyada binlerce beğeni alarak paylaşıldı. Sevenlerinin yaptığı klibi kendisi de paylaşan Başkan Sayan, videosunun açıklamasına "Kurban Olurum Halkıma" diye ekledi. (www.akbelediyeler.com)
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın Kurban Bayramı temaslarını içeren video kısa zamanda binlerce kişi tarafından sevilerek paylaşıldı.

Ağrı'nın AK Belediyecilikte örnek isimlerinden Savcı Sayan'ın Ağrı halkına yönelik hizmetleri dur durak demeden devam ediyor. Ağrı'ya hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için kısıtlı imkanlara rağmen gecesini gündüzüne katan Başkan Savcı Sayan, Kurban Bayramı'nda da yoğun mesai içerisinde olarak yine halkın yanında yer aldı.

Belediye ve yardım kuruluşlarının kurban kesim programına katılan Başkan Sayan, belediye bünyesinde kayıtlı ve dar gelirli ailelerin tek tek evlerine giderek bir taraftan bayramlaştı diğer taraftan et dağıtımı gerçekleştirdi. Başkan Sayan'ı karşısında gören Ağrılılar hemen kapıya koşarak Sayan'a sarılırken, Başkan Sayan asırlık çınarların elini öperek bayramlarını kutladı. Bayramın 4 günü boyunca bir an olsun durmak bilmeyen Başkan Sayan'ın çalışmalarının derlendiği video ise kısa zamanda sosyal medyada binlerce beğeni alarak paylaşıldı. Sevenlerinin yaptığı klibi kendisi de paylaşan Başkan Sayan, videosunun açıklamasına "Kurban Olurum Halkıma" diye ekledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.