SASON'DA YOĞUN ÇALIŞMA DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 15:04, Güncelleme: 23.07.2020 - 15:04
 

SASON'DA YOĞUN ÇALIŞMA DÖNEMİ

Sason'da Muzaffer Arslan Başkanlığındaki Belediye ekipleri, çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.
Muzaffer Arslan ile hizmette yeni bir döneme 'Merhaba' diyen Batman'ın Sason İlçesinde, hizmetler dur durak demeden devam ediyor. İlçenin gelişimine katkı sağlayan her türlü projeyi hayata geçiren Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Yaz döneminde sezonu en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Başkan Arslan, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince mahallelerde devam eden yol çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Arslan, amaçlarının Sasonlulara hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Başkan Arslan çalışmaların önümüzdeki süreçlerde de süreceğini ve Sason Belediyesi'nin uygulamalarına 2020 yılı planlaması dahilinde devam edeceğini belirtti. (www.akbelediyeler.com)
Sason'da Muzaffer Arslan Başkanlığındaki Belediye ekipleri, çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.

Muzaffer Arslan ile hizmette yeni bir döneme 'Merhaba' diyen Batman'ın Sason İlçesinde, hizmetler dur durak demeden devam ediyor. İlçenin gelişimine katkı sağlayan her türlü projeyi hayata geçiren Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yaz döneminde sezonu en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Başkan Arslan, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince mahallelerde devam eden yol çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Arslan, amaçlarının Sasonlulara hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Başkan Arslan çalışmaların önümüzdeki süreçlerde de süreceğini ve Sason Belediyesi'nin uygulamalarına 2020 yılı planlaması dahilinde devam edeceğini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.