SASON'DA OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 14:43, Güncelleme: 21.09.2020 - 14:43
 

SASON'DA OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

​​​​​​​Pandemi sürecinin başarılı adreslerinden Sason'da tüm okullar Belediye Başkanı Muzaffer Arslan'ın talimatlarıyla dezenfekte edildi.
Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren Batman Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan eğitim öğretim yılı nedeniyle yaptığı açıklamasında "Bugün ders zili çaldı. Yüz yüze ve uzaktan başlayan 2020-2021 eğitim-öğretim yılı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize hayırlı olsun. En kısa zamanda salgının bitmesini; öğrencilerimizin sağlıkla okullarına, arkadaşlarına, öğretmenlerine kavuşmasını diliyorum" dedi. Öte yandan Sason'da pandemi hassasiyetini başarılı bir şekilde sürdüren Sason Belediyesi, Başkan Muzaffer Arslan'ın talimatlarıyla ilçe genelindeki tüm okullarda dezenfekte çalışmaları yürüttü. Ekipler; 2020- 2021 yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin sağlıklı bir eğitim almaları için; okullarda elle temas edebilecek sıralar, masa, sandalyeler, sınıflar, koridorlar, lavabolar ve okul bahçelerini dezenfekte etti. Konu ile ilgili vatandaşlara yönelik hassasiyet çağrısını yineleyen Başkan Muzaffer arslan, " Yüz yüze eğitim öncesi ilçemizde bulunan tüm okullarda başlattığımız dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yarınlarımız olan çocuklarımızın okullarındaki sınıflarına ve sıralarına bir an önce kavuşabilmeleri için alınan tedbirlere hassasiyetle uymamız hayati öneme sahiptir. Bu sebeple virüsle mücadelemizde başarılı olabilmemiz için üç temel kuralı asla ihmal etmememiz gerekiyor. Kendimiz, sevdiklerimiz ve toplum sağlığı için; sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına lütfen dikkat edelim" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Pandemi sürecinin başarılı adreslerinden Sason'da tüm okullar Belediye Başkanı Muzaffer Arslan'ın talimatlarıyla dezenfekte edildi.

Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren Batman Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan eğitim öğretim yılı nedeniyle yaptığı açıklamasında "Bugün ders zili çaldı. Yüz yüze ve uzaktan başlayan 2020-2021 eğitim-öğretim yılı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize hayırlı olsun. En kısa zamanda salgının bitmesini; öğrencilerimizin sağlıkla okullarına, arkadaşlarına, öğretmenlerine kavuşmasını diliyorum" dedi.

Öte yandan Sason'da pandemi hassasiyetini başarılı bir şekilde sürdüren Sason Belediyesi, Başkan Muzaffer Arslan'ın talimatlarıyla ilçe genelindeki tüm okullarda dezenfekte çalışmaları yürüttü. Ekipler; 2020- 2021 yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin sağlıklı bir eğitim almaları için; okullarda elle temas edebilecek sıralar, masa, sandalyeler, sınıflar, koridorlar, lavabolar ve okul bahçelerini dezenfekte etti. Konu ile ilgili vatandaşlara yönelik hassasiyet çağrısını yineleyen Başkan Muzaffer arslan, " Yüz yüze eğitim öncesi ilçemizde bulunan tüm okullarda başlattığımız dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yarınlarımız olan çocuklarımızın okullarındaki sınıflarına ve sıralarına bir an önce kavuşabilmeleri için alınan tedbirlere hassasiyetle uymamız hayati öneme sahiptir. Bu sebeple virüsle mücadelemizde başarılı olabilmemiz için üç temel kuralı asla ihmal etmememiz gerekiyor. Kendimiz, sevdiklerimiz ve toplum sağlığı için; sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına lütfen dikkat edelim" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.