SASON BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2020 - 11:47, Güncelleme: 31.08.2020 - 11:47
 

SASON BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Yaz döneminde Sasonlulara hizmetin en iyisini sunabilmek için yoluna devam eden Muzaffer Arslan Başkanlığındaki Sason Belediyesi tam not alıyor.
Batman'ın Sason Belediyesi, ilçe genelinde tespit ettiği mahalle ve sokaklarda çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Sorun teşkil eden mahallelerde yazın yozlu, kışın ise çamurlu görüntülerine izin vermeyen Muzaffer Arslan Başkanlığındaki Sason Belediyesi, özellikle yol yenileme uygulamalarına hız vererek vatandaştan tam not aldı. Alt yapı sorunları giderilen bölgelerde asfalt ve kilitli parke döşeme çalışmaları başlatan Sason Belediyesi'nin son adreslerinden biri de Yeni Emniyet Binası Yolu oldu. Başkan Muzaffer Arslan'ın talimatlarıyla kısa sürede yapımı tamamlanan çalışmalardan dolayı Başkan Arslan ve ekibine teşekkür eden Sasonlular, kurumsal çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdiler. Başkan Arslan ise yaptığı kısa değerlendirmesinde program dahilinde yol yenileme çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Yaz döneminde Sasonlulara hizmetin en iyisini sunabilmek için yoluna devam eden Muzaffer Arslan Başkanlığındaki Sason Belediyesi tam not alıyor.

Batman'ın Sason Belediyesi, ilçe genelinde tespit ettiği mahalle ve sokaklarda çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Sorun teşkil eden mahallelerde yazın yozlu, kışın ise çamurlu görüntülerine izin vermeyen Muzaffer Arslan Başkanlığındaki Sason Belediyesi, özellikle yol yenileme uygulamalarına hız vererek vatandaştan tam not aldı. Alt yapı sorunları giderilen bölgelerde asfalt ve kilitli parke döşeme çalışmaları başlatan Sason Belediyesi'nin son adreslerinden biri de Yeni Emniyet Binası Yolu oldu. Başkan Muzaffer Arslan'ın talimatlarıyla kısa sürede yapımı tamamlanan çalışmalardan dolayı Başkan Arslan ve ekibine teşekkür eden Sasonlular, kurumsal çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdiler. Başkan Arslan ise yaptığı kısa değerlendirmesinde program dahilinde yol yenileme çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.