ŞANLIURFA'YA HAYVANAT BAHÇESİ KURULUYOR

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2020 - 11:22, Güncelleme: 07.08.2020 - 11:22
 

ŞANLIURFA'YA HAYVANAT BAHÇESİ KURULUYOR

Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül, bir müjdeyi daha verdi. Başkan Beyazgül, Halil-ur Rahman Kent Ormanı'nda Hayvanat Bahçesi yapılacağını söyledi.
Göreve gelmesinin ardından Şanlıurfa için hayati önem arz edecek projelerini birer birer hayata geçiren ve bunlara her gün yenisini ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu kez bin 400 dönümlük bir alan üzerine kurulacak olan Halil-ur Rahman Kent Ormanı'nda Hayvanat Bahçesi yapılacağı müjdesini verdi. Proje ekibinin geçtiğimiz aylardan bu yana üzerinde çalıştığı ve fizibilite çalışmalarının ardından sahada uygulamaya evresine geçildiği projenin müjdesini veren Başkan Beyazgül, "Şanlıurfalı hemşehrilerim hizmetin en iyisine layıktır. Gecemizi gündüzümüze katarak Şanlıurfalı hemşehrilerim için en iyisini, en güzelini yapacağız inşallah" dedi.   ŞANLIURFA, GÜNEYDOĞU'NUN MERKEZİ OLUYOR Özellikle son 2 yılda bir biri ardına hayata geçen projelerle birlikte alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşamın her alanına dokunan projeler gerçekleştiren Zeynel Abidin Beyazgül başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi'nin Hayvanat Bahçesi projesi, bu alanda Güneydoğu'nun çekim merkezi olacak. Dev bir alanda kurulması planlanan proje ile birlikte çevre illerden de turistlerin Şanlıurfa'ya çekilmesi hedefleniyor. Türkiye'nin en genç şehrinde çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için de düşünülen proje şimdiden Şanlıurfalılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Daha düne kadar Şanlıurfa'nın kalbine hançer gibi saplanan Özdiker Kuyumcular Çarşısının kamulaştırma çalışmaları gündemdeki tazeliğini korurken, Başkan Beyazgül'ün verdiği yeni müjde ile Güneydoğu'nun parlayan yıldızı Şanlıurfa'da daha nice projelerin birbiri ardına sıralanacağına kesin gözüyle bakılıyor.   KIR DÜĞÜNLERİ İÇİN ALAN DA OLUŞTURULACAK Projenin gerçekleştirileceği alanda incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül, “Halil-ür Rahman Kent ormanımız daha önceden ağaçlandırılmış ama bu ormanımız içerisinde halkımızın bir beklentisi var oda; hayvanat bahçesi. Hayvanat bahçesi çalışmaları için proje startını verdik. İnşallah yakın bir zamanda tamamlanacak. Öte yandan burada ikinci bir çalışmamız da var. O da kır bahçesi şeklinde düğünlerimizin, etkinliklerimizin yapılacağı bir alan yapmak. Burası Şanlıurfa’ya çok hâkim bir alan ve bu alanı çok iyi şekilde değerlendireceğiz. Gün batışının izlendiği çok güzel bir mekân ve Urfa’yı seyrettiğimiz bir alan olacak. Düğünlerimizi de burada yapabileceğiz Urfa’mız için her iki projede hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. (www.akbelediyeler.com)
Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül, bir müjdeyi daha verdi. Başkan Beyazgül, Halil-ur Rahman Kent Ormanı'nda Hayvanat Bahçesi yapılacağını söyledi.

Göreve gelmesinin ardından Şanlıurfa için hayati önem arz edecek projelerini birer birer hayata geçiren ve bunlara her gün yenisini ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu kez bin 400 dönümlük bir alan üzerine kurulacak olan Halil-ur Rahman Kent Ormanı'nda Hayvanat Bahçesi yapılacağı müjdesini verdi.

Proje ekibinin geçtiğimiz aylardan bu yana üzerinde çalıştığı ve fizibilite çalışmalarının ardından sahada uygulamaya evresine geçildiği projenin müjdesini veren Başkan Beyazgül, "Şanlıurfalı hemşehrilerim hizmetin en iyisine layıktır. Gecemizi gündüzümüze katarak Şanlıurfalı hemşehrilerim için en iyisini, en güzelini yapacağız inşallah" dedi.

 

ŞANLIURFA, GÜNEYDOĞU'NUN MERKEZİ OLUYOR

Özellikle son 2 yılda bir biri ardına hayata geçen projelerle birlikte alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşamın her alanına dokunan projeler gerçekleştiren Zeynel Abidin Beyazgül başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi'nin Hayvanat Bahçesi projesi, bu alanda Güneydoğu'nun çekim merkezi olacak. Dev bir alanda kurulması planlanan proje ile birlikte çevre illerden de turistlerin Şanlıurfa'ya çekilmesi hedefleniyor. Türkiye'nin en genç şehrinde çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için de düşünülen proje şimdiden Şanlıurfalılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Daha düne kadar Şanlıurfa'nın kalbine hançer gibi saplanan Özdiker Kuyumcular Çarşısının kamulaştırma çalışmaları gündemdeki tazeliğini korurken, Başkan Beyazgül'ün verdiği yeni müjde ile Güneydoğu'nun parlayan yıldızı Şanlıurfa'da daha nice projelerin birbiri ardına sıralanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

KIR DÜĞÜNLERİ İÇİN ALAN DA OLUŞTURULACAK

Projenin gerçekleştirileceği alanda incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül, “Halil-ür Rahman Kent ormanımız daha önceden ağaçlandırılmış ama bu ormanımız içerisinde halkımızın bir beklentisi var oda; hayvanat bahçesi. Hayvanat bahçesi çalışmaları için proje startını verdik. İnşallah yakın bir zamanda tamamlanacak. Öte yandan burada ikinci bir çalışmamız da var. O da kır bahçesi şeklinde düğünlerimizin, etkinliklerimizin yapılacağı bir alan yapmak. Burası Şanlıurfa’ya çok hâkim bir alan ve bu alanı çok iyi şekilde değerlendireceğiz. Gün batışının izlendiği çok güzel bir mekân ve Urfa’yı seyrettiğimiz bir alan olacak. Düğünlerimizi de burada yapabileceğiz Urfa’mız için her iki projede hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.