ŞANLIURFA'YA HAK ETTİREN ÖDÜL

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2022 - 10:37, Güncelleme: 07.03.2022 - 10:37

ŞANLIURFA'YA HAK ETTİREN ÖDÜL

​​​​​​​Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 25’ncisi düzenlenen ‘’Geleneksel Tüketici Ödülleri’’ ne Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı layık görüldü.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tüketicilerin bilinçlenmesi için yaptığı çalışmaların yanı sıra tüketicilerin korunmasına yönelik başta zincir marketler olmak üzere stokçuluk, fahiş fiyat, son kullanma tarihi geçmiş ürün ve fiyat etiketi denetimleri, Ticaret Bakanlığının 25’nci Geleneksel Tüketici Ödülleri kapsamında “Tüketici Özel Ödülüne layık görüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından Hasan Atmaca’nın Daire Başkanlığına getirilmesinin ardından tüketicilerin korunması ve halk sağlığına yönelik yaptığı ve basında da yer alan denetimleriyle Şanlıurfalıların takdirini toplayan Zabıta Daire Başkanlığının ödülü15 Mart’ta Ankara’da düzenlenecek bir tören ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş tarafından verilecek.