ŞANLIURFALILARDAN TANAL'A BÜYÜK TEPKİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2020 - 13:06, Güncelleme: 17.08.2020 - 13:06
 

ŞANLIURFALILARDAN TANAL'A BÜYÜK TEPKİ

​​​​​​​CHP'li Vekil Tanal'ın 'Şanlıurfaspor Sahipsiz' şeklindeki paylaşımına Şanlıurfalılardan "Siyasi rant peşinde koşanlar sussun" şeklinde yanıt geldi.
Yerel yönetim ve kurumlar arası iletişim ile birlikte son iki yılda sorunların çözüme kavuştuğu Şanlıurfa'ya yönelik zaman zaman yaptığı paylaşımlarla tepki çeken CHP'li vekil Mahmut Tanal yine eleştirilerin hedefindeki isim oldu. Son 5 yılda çizdiği kötü gidişatla birlikte kangrenleşmiş bir sorun haline gelen ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül başta olmak üzere şehir idarecileri tarafından çözüm yollarının arandığı ve bu yönde adımların atıldığı Şanlıurfaspor için son olarak Tanal'ın yaptığı bir paylaşım Şanlıurfalılardan "Bu kadar da olmaz" dedirten yorumlar aldı. Tanal son olarak yaptığı bir paylaşımda "Çünkü Şanlıurfa'yı, Şanlıurfaspor'u sahipsiz görüyorlar. Ama biz bu meselenin peşini bırakmayız. Seçim öncesi Urfa halkından, Şanlıurfaspor taraftarlarından oy almak için nutuk atanlar nerede?” şeklinde ifadeler kullandı. "TANAL ÖZÜR DİLESİN" Şanlıurfaspor'un kötü gidişatının yıllar öncesinden başladığını ve Başkan Beyazgül ile Vali Abdullah Erin öncülüğünde çözüm yolları arandığını belirten Şanlıurfalılar; meseleyi yeniymiş gibi gündeme getiren Tanal'ın özür dilemesi gerektiğini vurguladı. Sadece Zeynel Abidin Beyazgül döneminde Şanlıurfaspor'a Büyükşehir Belediyesi'nin 3 milyon liralık sponsorluk anlaşması yaptığını belirten Şanlıurfalılar, "Daha geçen gün Başkan Beyazgül kendi maaşından 15 Bin lira bağış yaptı. Valimiz yine takımla yakından ilgileniyor. Soruyoruz; bu süreçte Sayın Tanal ne yaptı? Öyle bir paylaşım yaparak kimse şehrimiz üzerinden algı yapmaya kalkışmasın" diye konuştular. TEPKİLER ÜZERİNE BAŞKAN BEYAZGÜL SESSİZLİĞİNİ BOZDU Büyükşehir Belediyesi'nin desteklerini görmezden gelen Vekil Tanal'a yönelik eleştiriler şehir genelinde yaygınlaşırken Başkan Beyazgül de Twitter'den yaptığı paylaşımında; "İstanbuldaki zât, otur oturduğun yerde. Şanlıurfa’nın tüm siyasi partilerden vekilleri mevcut, muhalefeti ve iktidarı iyi bilirler. Şanlıurfaspor için elin cebine gitmiyor, ancak lafa gelince maşallah" ifadelerini kullandı. Başkan Beyazgül'ün gelen tepkiler üzerine yaptığı değerlendirme yüzlerce paylaşım alarak destek gördü.   (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​CHP'li Vekil Tanal'ın 'Şanlıurfaspor Sahipsiz' şeklindeki paylaşımına Şanlıurfalılardan "Siyasi rant peşinde koşanlar sussun" şeklinde yanıt geldi.

Yerel yönetim ve kurumlar arası iletişim ile birlikte son iki yılda sorunların çözüme kavuştuğu Şanlıurfa'ya yönelik zaman zaman yaptığı paylaşımlarla tepki çeken CHP'li vekil Mahmut Tanal yine eleştirilerin hedefindeki isim oldu. Son 5 yılda çizdiği kötü gidişatla birlikte kangrenleşmiş bir sorun haline gelen ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül başta olmak üzere şehir idarecileri tarafından çözüm yollarının arandığı ve bu yönde adımların atıldığı Şanlıurfaspor için son olarak Tanal'ın yaptığı bir paylaşım Şanlıurfalılardan "Bu kadar da olmaz" dedirten yorumlar aldı.

Tanal son olarak yaptığı bir paylaşımda "Çünkü Şanlıurfa'yı, Şanlıurfaspor'u sahipsiz görüyorlar. Ama biz bu meselenin peşini bırakmayız. Seçim öncesi Urfa halkından, Şanlıurfaspor taraftarlarından oy almak için nutuk atanlar nerede?” şeklinde ifadeler kullandı.

"TANAL ÖZÜR DİLESİN"

Şanlıurfaspor'un kötü gidişatının yıllar öncesinden başladığını ve Başkan Beyazgül ile Vali Abdullah Erin öncülüğünde çözüm yolları arandığını belirten Şanlıurfalılar; meseleyi yeniymiş gibi gündeme getiren Tanal'ın özür dilemesi gerektiğini vurguladı. Sadece Zeynel Abidin Beyazgül döneminde Şanlıurfaspor'a Büyükşehir Belediyesi'nin 3 milyon liralık sponsorluk anlaşması yaptığını belirten Şanlıurfalılar, "Daha geçen gün Başkan Beyazgül kendi maaşından 15 Bin lira bağış yaptı. Valimiz yine takımla yakından ilgileniyor. Soruyoruz; bu süreçte Sayın Tanal ne yaptı? Öyle bir paylaşım yaparak kimse şehrimiz üzerinden algı yapmaya kalkışmasın" diye konuştular.

TEPKİLER ÜZERİNE BAŞKAN BEYAZGÜL SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Büyükşehir Belediyesi'nin desteklerini görmezden gelen Vekil Tanal'a yönelik eleştiriler şehir genelinde yaygınlaşırken Başkan Beyazgül de Twitter'den yaptığı paylaşımında; "İstanbuldaki zât, otur oturduğun yerde. Şanlıurfa’nın tüm siyasi partilerden vekilleri mevcut, muhalefeti ve iktidarı iyi bilirler. Şanlıurfaspor için elin cebine gitmiyor, ancak lafa gelince maşallah" ifadelerini kullandı.

Başkan Beyazgül'ün gelen tepkiler üzerine yaptığı değerlendirme yüzlerce paylaşım alarak destek gördü.  

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.