ŞANLIURFALILARA BAYRAM MÜJDESİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 13:05, Güncelleme: 27.04.2022 - 13:05
 

ŞANLIURFALILARA BAYRAM MÜJDESİ

Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül, bayram süresince vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehir içi toplu taşıma araçlarının bayram süresince vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. Şanlıurfa’da yıllardır süregelen bayramlarda ücretsiz toplu ulaşım hizmeti Ramazan Bayramı’nda da devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı daha rahat ve huzur içerisinde geçirmelerini temin etmek, bayram ziyaretlerinin daha kolay yapılmasını sağlamak amacıyla kent genelinde gerekli tedbirleri alıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ramazan Bayramı boyunca şehir içi toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet verecektir. ” ifadelerine yer verildi.
Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül, bayram süresince vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehir içi toplu taşıma araçlarının bayram süresince vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

Şanlıurfa’da yıllardır süregelen bayramlarda ücretsiz toplu ulaşım hizmeti Ramazan Bayramı’nda da devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı daha rahat ve huzur içerisinde geçirmelerini temin etmek, bayram ziyaretlerinin daha kolay yapılmasını sağlamak amacıyla kent genelinde gerekli tedbirleri alıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ramazan Bayramı boyunca şehir içi toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet verecektir. ” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.