ŞANLIURFALILAR ALGIYA DEĞİL HİZMETE BAKIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 10:52, Güncelleme: 13.08.2020 - 10:52
 

ŞANLIURFALILAR ALGIYA DEĞİL HİZMETE BAKIYOR

​​​​​​​Yapılan tüm algılara rağmen "Ben, Şanlıurfalılara hizmetin derdindeyim" diyen Başkan Beyazgül'e yönelik 'Korona Haberi' tüm Şanlıurfa'nın tepkisini çekti.
İki milyonu aşan nüfusu ile Türkiye'nin en büyük 8'inci şehri olan Şanlıurfa'da gecesini gündüzüne katan Başkan Beyazgül'ün 10 saatte çıkan Korona Virüs test sonucunu manşete taşıyan Sözcü Gazetesi'ne Şanlıurfa halkı tepki gösterdi. Sonar Araştırma Şirketi'nin Korona Virüs sürecinde en başarılı Belediye Başkanları listesinde Türkiye'de 4'üncü olan Şanlıurfa'daki başarının mimarı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Belediyecilik hizmetlerine dur durak demeden devam ederken; bugün Sözcü Gazetesi'nde çıkan bir haber Şanlıurfalıları derinden üzdü. Sözcü Gazetesi'nin manşete taşıdığı haberde Başkan Beyazgül'ün Korona Virüs test sonucunun 10 saatte çıktığı ve bu sürenin vatandaşların aynı sürecine nazaran çok kısa tutulduğuna yer verildi. Bir yandan Şanlıurfa'daki projelerin takipçisi olmayı sürdüren diğer yandan vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri hassasiyetle sürdüren Başkan Beyazgül'e yönelik bu eleştiri Şanlıurfalıların tepkisin çekti. www.akbelediyeler.com'a ulaşarak tepkilerini dile getiren vatandaşlar, "Başkan bey sabahın ilk ışıkları ile birlikte sokaklarda bizlerin yanında. Her zaman sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususunda uyarılarda bulunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi bir görevi üstlenen birine böylesine bir yakıştırmayı kabul etmiyoruz. Başkanımızdan razıyız, Allah da ondan razı olsun" diyerek görüşlerini bildirdiler. Öte yandan konu ile ilgili bir açıklama gereği yapmayan Başkan Beyazgül, "Yapacak çok işimiz var. Halkımızın talebi neyse biz de o projelerin derdindeyiz. Hemşehrilerim bizi biliyor, biz de yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Yapılan tüm algılara rağmen "Ben, Şanlıurfalılara hizmetin derdindeyim" diyen Başkan Beyazgül'e yönelik 'Korona Haberi' tüm Şanlıurfa'nın tepkisini çekti.

İki milyonu aşan nüfusu ile Türkiye'nin en büyük 8'inci şehri olan Şanlıurfa'da gecesini gündüzüne katan Başkan Beyazgül'ün 10 saatte çıkan Korona Virüs test sonucunu manşete taşıyan Sözcü Gazetesi'ne Şanlıurfa halkı tepki gösterdi.

Sonar Araştırma Şirketi'nin Korona Virüs sürecinde en başarılı Belediye Başkanları listesinde Türkiye'de 4'üncü olan Şanlıurfa'daki başarının mimarı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Belediyecilik hizmetlerine dur durak demeden devam ederken; bugün Sözcü Gazetesi'nde çıkan bir haber Şanlıurfalıları derinden üzdü. Sözcü Gazetesi'nin manşete taşıdığı haberde Başkan Beyazgül'ün Korona Virüs test sonucunun 10 saatte çıktığı ve bu sürenin vatandaşların aynı sürecine nazaran çok kısa tutulduğuna yer verildi.

Bir yandan Şanlıurfa'daki projelerin takipçisi olmayı sürdüren diğer yandan vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri hassasiyetle sürdüren Başkan Beyazgül'e yönelik bu eleştiri Şanlıurfalıların tepkisin çekti. www.akbelediyeler.com'a ulaşarak tepkilerini dile getiren vatandaşlar, "Başkan bey sabahın ilk ışıkları ile birlikte sokaklarda bizlerin yanında. Her zaman sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususunda uyarılarda bulunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi bir görevi üstlenen birine böylesine bir yakıştırmayı kabul etmiyoruz. Başkanımızdan razıyız, Allah da ondan razı olsun" diyerek görüşlerini bildirdiler.

Öte yandan konu ile ilgili bir açıklama gereği yapmayan Başkan Beyazgül, "Yapacak çok işimiz var. Halkımızın talebi neyse biz de o projelerin derdindeyiz. Hemşehrilerim bizi biliyor, biz de yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.