ŞANLIURFALI GENÇLER ÇOK ŞANSLI

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2021 - 13:01, Güncelleme: 24.10.2021 - 13:01
 

ŞANLIURFALI GENÇLER ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Dijital Gösterim Merkezi Şanlıurfa'da hizmete girdi. Açılışta Başkan Beyazgül, gençlere yönelik uygulamalara tam destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, kamuoyunu bilgilendirme, farkındalık yaratma, milli birlik ve beraberliği diri tutmak amacıyla teknolojinin tüm imkânlarından faydalanarak hazırlanan video ve belgesel çalışmalarını, Şanlıurfa’da açılan Dijital Gösterim Merkezinde vatandaşlarla paylaştı. Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önündeki alana kurulan Dijital Gösterim Merkezi’nin açılış törenine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Erdoğan Güvel, kurum amirleri ile gazeteciler katıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Tüm dünyanın dijitalleşmeye başladığı bir dönemde, dijital gösterim merkezinin açılışını yaptıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de “Memleketimiz ve gençlerimiz için hayırlı olsun.” dedi. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın 2020 yılında başlattığı hizmetin devamı olan bu çalışmanın amacının, devlet millet kaynaşmasını güçlendirmek olduğunu belirterek Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı burayı ziyaret etmeye davet ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Üç boyutlu hologram teknolojisinin kullanıldığı bu merkezde, dijital gerçeklik (VR) videolarının yanı sıra video haritalama (mapping) teknolojisi kullanılarak hazırlanan dijital sergiler kamuoyunun dikkatine sunuluyor. Bir yıl boyunca açık kalacak olan merkez, 13.00 – 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
​​​​​​​Dijital Gösterim Merkezi Şanlıurfa'da hizmete girdi. Açılışta Başkan Beyazgül, gençlere yönelik uygulamalara tam destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, kamuoyunu bilgilendirme, farkındalık yaratma, milli birlik ve beraberliği diri tutmak amacıyla teknolojinin tüm imkânlarından faydalanarak hazırlanan video ve belgesel çalışmalarını, Şanlıurfa’da açılan Dijital Gösterim Merkezinde vatandaşlarla paylaştı. Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önündeki alana kurulan Dijital Gösterim Merkezi’nin açılış törenine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Erdoğan Güvel, kurum amirleri ile gazeteciler katıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Tüm dünyanın dijitalleşmeye başladığı bir dönemde, dijital gösterim merkezinin açılışını yaptıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de “Memleketimiz ve gençlerimiz için hayırlı olsun.” dedi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın 2020 yılında başlattığı hizmetin devamı olan bu çalışmanın amacının, devlet millet kaynaşmasını güçlendirmek olduğunu belirterek Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı burayı ziyaret etmeye davet ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Üç boyutlu hologram teknolojisinin kullanıldığı bu merkezde, dijital gerçeklik (VR) videolarının yanı sıra video haritalama (mapping) teknolojisi kullanılarak hazırlanan dijital sergiler kamuoyunun dikkatine sunuluyor. Bir yıl boyunca açık kalacak olan merkez, 13.00 – 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.