ŞANLIURFA'DAN ÜZEN HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2020 - 20:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 20:08
 

ŞANLIURFA'DAN ÜZEN HABER

​​​​​​​Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin COVİD-19 testleri pozitif çıktı.
Şanlıurfa'nın merkez ilçelerinden Karaköprü'de Başkan Metin Baydilli ve Haliliye'de Mehmet Canpolat'ın COVİD-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Her defasında pandemi sürecinde özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi konusunda çağrılarda bulunan ve Pandemi sürecinin en başarılı ilçe belediyeleri arasında gösterilen Karaköprü ve Haliliye'de başkanlardan gelen üzücü haber iki ilçede de gündemi belirledi. Yoğun çalışmaları ile gerek merkez gerekse kırsalda gidilmedik yer bırakmayan Başkanlar Metin Baydilli ve Mehmet Canpolat konu ile ilgili yaptıkları duyurularında "Kıymetli hemşehrilerim, tedbir amacı ile yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumum iyi. Doktorlarımızın tavsiyesiyle bu süreci inşallah atlatacağız. Tüm hastalarımıza dua eder, dua beklerim inşallah" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin COVİD-19 testleri pozitif çıktı.

Şanlıurfa'nın merkez ilçelerinden Karaköprü'de Başkan Metin Baydilli ve Haliliye'de Mehmet Canpolat'ın COVİD-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Her defasında pandemi sürecinde özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi konusunda çağrılarda bulunan ve Pandemi sürecinin en başarılı ilçe belediyeleri arasında gösterilen Karaköprü ve Haliliye'de başkanlardan gelen üzücü haber iki ilçede de gündemi belirledi. Yoğun çalışmaları ile gerek merkez gerekse kırsalda gidilmedik yer bırakmayan Başkanlar Metin Baydilli ve Mehmet Canpolat konu ile ilgili yaptıkları duyurularında "Kıymetli hemşehrilerim, tedbir amacı ile yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumum iyi. Doktorlarımızın tavsiyesiyle bu süreci inşallah atlatacağız. Tüm hastalarımıza dua eder, dua beklerim inşallah" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.