ŞANLIURFA'DA ÜRETİME TAM DESTEK

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2021 - 14:04, Güncelleme: 06.02.2021 - 14:04
 

ŞANLIURFA'DA ÜRETİME TAM DESTEK

​​​​​​​Şanlıurfa'da toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Beyazgül bu kez yatırımcıları ve işçileri fabrikalarında ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay ile birlikte bölge ekonomisine ve istihdamına katkı sunan fabrikaları ziyaret ederek bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret edip işçilerle sohbet etti. Bölgede istihdama katkı sağlayan Transfmaks trafo fabrikasını ziyaret eden Başkan Beyazgül’e Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay ve Meclis üyeleri eşlik etti. İş insanı İbrahim Yıldız tarafından 2. OSB'de yapımına başlanılan Naturel İplik fabrikasının inşaat alanında da incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül,  yapım çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Organize Sanayi Bölgesinde, Öz Ak Teksitil, Rubenis iplik fabrikası ve İdeal Ayakkabı fabrikasını da gezen Başkan Beyazgül ve Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay bölgede incelemelerde bulundu. (Kaynak: Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)
​​​​​​​Şanlıurfa'da toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Beyazgül bu kez yatırımcıları ve işçileri fabrikalarında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay ile birlikte bölge ekonomisine ve istihdamına katkı sunan fabrikaları ziyaret ederek bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret edip işçilerle sohbet etti. Bölgede istihdama katkı sağlayan Transfmaks trafo fabrikasını ziyaret eden Başkan Beyazgül’e Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay ve Meclis üyeleri eşlik etti. İş insanı İbrahim Yıldız tarafından 2. OSB'de yapımına başlanılan Naturel İplik fabrikasının inşaat alanında da incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül,  yapım çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Organize Sanayi Bölgesinde, Öz Ak Teksitil, Rubenis iplik fabrikası ve İdeal Ayakkabı fabrikasını da gezen Başkan Beyazgül ve Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay bölgede incelemelerde bulundu.

(Kaynak: Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.