ŞANLIURFA'DA ULAŞIM AĞI GENİŞLİYOR

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2022 - 00:09, Güncelleme: 03.06.2022 - 00:09
 

ŞANLIURFA'DA ULAŞIM AĞI GENİŞLİYOR

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şehit Orhan İrkarlı Bulvarında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.
Kent genelinde şehir içi trafiğini rahatlatmak amacıyla yeni yol açma, yol genişletme, altyapı, üstyapı ve asfalt çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yapılaşmanın yoğunlukta olduğu Seyrantepe Mahallesine yeni bir bulvar kazandırıyor. Kuzeybatı Çevre Yolu ile Seyrantepe (Maşuk) Mahallesini birbirine bağlayacak olan Şehit Orhan İrkarlı Bulvarında yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, ŞUSKİ ekipleri ile de koordineli bir şekilde çalışıyor. Bölgedeki çalışmalar tamamladığında Şanlıurfa’ya alternatif bir yol kazandırılmış olacak. “ŞANLIURFA TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK YENİ BULVARLAR KAZANDIRIYORUZ” Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bölgede sürdürülen çalışmaları yeninde inceleyerek Şanlıurfa’nın dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Başkan Beyazgül, “ Şehit Orhan İrkarlı Bulvarında kendi ekiplerimiz ve ekipmanlarımızla yarma, dolgu, kamulaştırma ve yeni yol açma çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. 3 bin 800 metre uzunluğundaki bir yol burası Maşuk ve Seyrantepe’de ulaşımı sağlayarak Kuzey Batı Çevre Yoluna bağlanacak ve bu noktada ulaşımda büyük bir rahatlama sağlamış olacağız. Şanlıurfa adeta bir şantiyeye dönmüş durumda araçlarımız dolu gidip dolu geliyor. Arakamızda gördüğünüz kepçemizi de filomuza yeni kattık. Şuan da birçok yerimizi ihaleye vermeksizin kendi çalışanlarımız ve ekipmanlarımızla yapıyoruz. Bu durum bir yandan bize tasarruf ettirirken diğer yandan buradan elde ettiğimiz tasarruf ile yeni hizmetleri Şanlıurfa’ya kazandırıyoruz. Şanlıurfa bir nefes alsın ulaşım bir nefes alsın diye var gücümüzle çalışıyoruz. Burada sahada gece gündüz çalışan isimsiz kahramanlarımıza da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şehit Orhan İrkarlı Bulvarında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Kent genelinde şehir içi trafiğini rahatlatmak amacıyla yeni yol açma, yol genişletme, altyapı, üstyapı ve asfalt çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yapılaşmanın yoğunlukta olduğu Seyrantepe Mahallesine yeni bir bulvar kazandırıyor. Kuzeybatı Çevre Yolu ile Seyrantepe (Maşuk) Mahallesini birbirine bağlayacak olan Şehit Orhan İrkarlı Bulvarında yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, ŞUSKİ ekipleri ile de koordineli bir şekilde çalışıyor. Bölgedeki çalışmalar tamamladığında Şanlıurfa’ya alternatif bir yol kazandırılmış olacak.

“ŞANLIURFA TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK YENİ BULVARLAR KAZANDIRIYORUZ”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bölgede sürdürülen çalışmaları yeninde inceleyerek Şanlıurfa’nın dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Başkan Beyazgül, “ Şehit Orhan İrkarlı Bulvarında kendi ekiplerimiz ve ekipmanlarımızla yarma, dolgu, kamulaştırma ve yeni yol açma çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. 3 bin 800 metre uzunluğundaki bir yol burası Maşuk ve Seyrantepe’de ulaşımı sağlayarak Kuzey Batı Çevre Yoluna bağlanacak ve bu noktada ulaşımda büyük bir rahatlama sağlamış olacağız. Şanlıurfa adeta bir şantiyeye dönmüş durumda araçlarımız dolu gidip dolu geliyor. Arakamızda gördüğünüz kepçemizi de filomuza yeni kattık. Şuan da birçok yerimizi ihaleye vermeksizin kendi çalışanlarımız ve ekipmanlarımızla yapıyoruz. Bu durum bir yandan bize tasarruf ettirirken diğer yandan buradan elde ettiğimiz tasarruf ile yeni hizmetleri Şanlıurfa’ya kazandırıyoruz. Şanlıurfa bir nefes alsın ulaşım bir nefes alsın diye var gücümüzle çalışıyoruz. Burada sahada gece gündüz çalışan isimsiz kahramanlarımıza da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.