ŞANLIURFA'DA ŞUSKİ MEMNUNİYETİ

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 09:06, Güncelleme: 08.03.2021 - 09:06
 

ŞANLIURFA'DA ŞUSKİ MEMNUNİYETİ

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir bünyesindeki ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, olası sorunlara anında müdahalesi ile vatandaşlardan tam not alıyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ŞUSKİ) bağlı ekipler, vatandaşların talep ve önerilerini aynı gün içerisinde karşılayarak yoğun mesaisini sürdürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı bakım ve onarım birimi kentteki alt yapı sorunlarına yönelik 24 saat esaslı hizmetlerine devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda birçok ilçenin kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu eksikliğini gidermek için alt yapıda yoğun mesai harcayan ŞUSKİ ekipleri, içme suyu hat arızaları, kayıp baca sorunu, menfez temizleme ve vidanjör hizmeti gibi talepleri anında karşılıyor. Şanlıurfa'nın alt yapısına yönelik kalıcı hizmetler üretmek için planlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ ekiplerinin bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Vatandaşlar olası sorunlara karşı duyarlılık gösteren Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ŞUSKİ ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. (Kaynak: Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)
​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir bünyesindeki ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, olası sorunlara anında müdahalesi ile vatandaşlardan tam not alıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ŞUSKİ) bağlı ekipler, vatandaşların talep ve önerilerini aynı gün içerisinde karşılayarak yoğun mesaisini sürdürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı bakım ve onarım birimi kentteki alt yapı sorunlarına yönelik 24 saat esaslı hizmetlerine devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda birçok ilçenin kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu eksikliğini gidermek için alt yapıda yoğun mesai harcayan ŞUSKİ ekipleri, içme suyu hat arızaları, kayıp baca sorunu, menfez temizleme ve vidanjör hizmeti gibi talepleri anında karşılıyor. Şanlıurfa'nın alt yapısına yönelik kalıcı hizmetler üretmek için planlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ ekiplerinin bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Vatandaşlar olası sorunlara karşı duyarlılık gösteren Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ŞUSKİ ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

(Kaynak: Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.