ŞANLIURFA'DA ŞÖLEN VAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞANLIURFA'DA ŞÖLEN VAR
​​​​​​​Güneydoğu'nun kalbi Şanlıurfa'da AK Kongre için geri sayım başladı. Yarın düzenlenecek kongre için tüm gözler Şanlıurfa'ya çevrildi.

2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti'de İl kongreleri devam ediyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden kongrelerin Şanlıurfa durağında ise tarih 17 Şubat 2021 olarak belirlendi. İl ve İlçe Yönetimleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı Şanlıurfa 7. Olağan Kongresinin 11 Nisan Kapalı Spor Salonu'nda düzenleneceği öğrenildi. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı ile görüşmesinin ardından İl Başkan Adayı olarak açıklanan Abdurrahman Kırıkçı, kongre öncesi tüm hazırlıkların sürdüğünü ifade ederken katılımcıların pandemi hususlarına özenle dikkat etmesini istedi.

BAŞKAN ADAYI KIRIKÇI'DAN DAVET VAR

Kongre öncesi davet çağrısını yineleyen Başkan Adayı Abdurrahman Kırıkçı, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Video Konferansla Katılacağı, Demokrasi Şölenimiz AK PARTİ Şanlıurfa 7. Olağan İl Kongremizi 11 Nisan Kapalı Spor Salonu'nda saat 13.00'de gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BURSA BÜYÜKŞEHİR’İN HUKUK ZAFERİÖnceki Haber

BURSA BÜYÜKŞEHİR’İN HUKUK ZAFERİ

BAŞKAN ASYA GÖNÜLLERE DOKUNUYORSonraki Haber

BAŞKAN ASYA GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar