ŞANLIURFA'DA ÖRNEK BİR BAŞKAN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2020 - 11:54, Güncelleme: 07.07.2020 - 11:54
 

ŞANLIURFA'DA ÖRNEK BİR BAŞKAN

Tarih turizminin altın yılını yaşadığı Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül, durmak bilmeyen projeleri ile halk tarafından takdirle karşılanıyor. 
12 bin yıllık tarihe ev sahipliği yapan Şanlıurfa'da göreve gelmesinin ardından şehrin tarihi kimliğini ön plana çıkarmak için Kale Eteğindeki evlerin kamulaştırma çalışmalarını tamamlayan ardından dünyanın en büyük nekropol alanı içerisinde yer alan Kızılkoyun'da gecekondu evlerin yıkımını gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu kez yine aynı alan içerisinde yer alan Sakıb'ın Köşkü'ne yeni bir yüz kazandırıyor. Şehrin merkezinde ve yöresel lezzetlerin şehrin misafirperverliğine yakışır bir şekilde sunulması ile Şanlıurfa'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk adresi olan Sakıb'ın Köşkü'nde yeşil alan oranının arttırılması ve halka daha fazla hizmetin sunulması için girişimlerini başlatan Başkan Beyazgül, bu tutumu ile halk tarafından da takdir ediliyor.   TÜM İLLERE ÖRNEK OLACAK ÇALIŞMA Yapılacak yeniliklerin müjdesini veren Başkan Beyazgül, " Gelin damat fotoğraf ve nikah alanı, kafe mekanları olan tesiste, kentimizin yöresel lezzetlerinin tanıtımı için gastronomi merkezi de yer alacak" diyerek projenin detaylarının yer aldığı bir video paylaştı. Şanlıurfalılar tarafından da paylaşım rekoru kıran videonun desteklenmesi ile Başkan Beyazgül'ün fizibilite hazırlığı tamamlanan uygulamayı bir an önce hayata geçirmesi bekleniyor. (www.akbelediyeler.com)
Tarih turizminin altın yılını yaşadığı Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül, durmak bilmeyen projeleri ile halk tarafından takdirle karşılanıyor. 

12 bin yıllık tarihe ev sahipliği yapan Şanlıurfa'da göreve gelmesinin ardından şehrin tarihi kimliğini ön plana çıkarmak için Kale Eteğindeki evlerin kamulaştırma çalışmalarını tamamlayan ardından dünyanın en büyük nekropol alanı içerisinde yer alan Kızılkoyun'da gecekondu evlerin yıkımını gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu kez yine aynı alan içerisinde yer alan Sakıb'ın Köşkü'ne yeni bir yüz kazandırıyor.

Şehrin merkezinde ve yöresel lezzetlerin şehrin misafirperverliğine yakışır bir şekilde sunulması ile Şanlıurfa'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk adresi olan Sakıb'ın Köşkü'nde yeşil alan oranının arttırılması ve halka daha fazla hizmetin sunulması için girişimlerini başlatan Başkan Beyazgül, bu tutumu ile halk tarafından da takdir ediliyor.

 

TÜM İLLERE ÖRNEK OLACAK ÇALIŞMA

Yapılacak yeniliklerin müjdesini veren Başkan Beyazgül, " Gelin damat fotoğraf ve nikah alanı, kafe mekanları olan tesiste, kentimizin yöresel lezzetlerinin tanıtımı için gastronomi merkezi de yer alacak" diyerek projenin detaylarının yer aldığı bir video paylaştı. Şanlıurfalılar tarafından da paylaşım rekoru kıran videonun desteklenmesi ile Başkan Beyazgül'ün fizibilite hazırlığı tamamlanan uygulamayı bir an önce hayata geçirmesi bekleniyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.