ŞANLIURFA'DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 14:47, Güncelleme: 22.07.2020 - 14:47
 

ŞANLIURFA'DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül, Kedi - Köpek Barınağını konforlu bir otele çevirmek için harekete geçti.
Pandemi sürecinde insan sağlığına yönelik çalışmaları olduğu kadar; sokak hayvanlarına yönelik sıkı çalışmaları ile de Şanlıurfa'da gitmedik yer bırakmayan ve mama, süt, su ve benzeri yiyecek destekleri ile Türkiye gündeminde gönüllere taht kuran Şanlıurfa'da güzel gelişmeler olmaya devam ediyor. Zeynel Abidin Beyazgül Başkanlığındaki Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kedi ve Köpek Rehabilitasyon Merkezi'nde revizyona gitme kararı aldı. Başkan Beyazgül'ün önemle üzerinde durduğu çalışmalar çerçevesinde mevcut barınak, barınak olmaktan çıkacak ve otel konforunu aratmayacak hizmet sunulacak.   İSTEYEN HAYVAN SAHİPLENEBİLİYOR Rutin kontrollerin yanı sıra vatandaşların taleplerine göre alanında uzman veteriner ve ekipleriyle bölgelere giden, buradaki başı boş sokak hayvanlarını alarak sağlık kontrolünden geçiren Büyükşehir ekiplerinin bu hizmeti Şanlıurfalıların da takdirini görüyor. Merkez; aynı zamanda ziyaretçilerine sokak hayvanları hakkında bilgiler vererek, sahiplendirme çalışmaları da gerçekleştiriyor. Şanlıurfa'da hayvan sahibi olmak isteyenlerin şehirdeki en güvenilir adresine haline gelen Büyükşehir Belediyesi Kedi ve Köpek Rehabilitasyon Merkezi, yeni yapılacak revizyonla daha çok ziyaretçiyi aynı anda barındırmayı hedefliyor. (www.akbelediyeler.com)
Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül, Kedi - Köpek Barınağını konforlu bir otele çevirmek için harekete geçti.

Pandemi sürecinde insan sağlığına yönelik çalışmaları olduğu kadar; sokak hayvanlarına yönelik sıkı çalışmaları ile de Şanlıurfa'da gitmedik yer bırakmayan ve mama, süt, su ve benzeri yiyecek destekleri ile Türkiye gündeminde gönüllere taht kuran Şanlıurfa'da güzel gelişmeler olmaya devam ediyor.

Zeynel Abidin Beyazgül Başkanlığındaki Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kedi ve Köpek Rehabilitasyon Merkezi'nde revizyona gitme kararı aldı. Başkan Beyazgül'ün önemle üzerinde durduğu çalışmalar çerçevesinde mevcut barınak, barınak olmaktan çıkacak ve otel konforunu aratmayacak hizmet sunulacak.

 

İSTEYEN HAYVAN SAHİPLENEBİLİYOR

Rutin kontrollerin yanı sıra vatandaşların taleplerine göre alanında uzman veteriner ve ekipleriyle bölgelere giden, buradaki başı boş sokak hayvanlarını alarak sağlık kontrolünden geçiren Büyükşehir ekiplerinin bu hizmeti Şanlıurfalıların da takdirini görüyor.

Merkez; aynı zamanda ziyaretçilerine sokak hayvanları hakkında bilgiler vererek, sahiplendirme çalışmaları da gerçekleştiriyor. Şanlıurfa'da hayvan sahibi olmak isteyenlerin şehirdeki en güvenilir adresine haline gelen Büyükşehir Belediyesi Kedi ve Köpek Rehabilitasyon Merkezi, yeni yapılacak revizyonla daha çok ziyaretçiyi aynı anda barındırmayı hedefliyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.