ŞANLIURFA'DA GENÇLİK ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2021 - 16:31, Güncelleme: 05.10.2021 - 16:31

ŞANLIURFA'DA GENÇLİK ÖN PLANDA

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri çerçevesinde gençlere yönelik Takoran Vadisi'nde yürüyüş düzenledi.
Her yıl Ekim ayının ilk haftasında kutlanan “Dünya Yürüyüş Günü” münasebetiyle Şanlıurfalılar, eşsiz manzarasıyla herkesin ilgisini çeken Takoran Vadisinde doğa yürüyüşü düzenledi. İnsan sağlığını olumsuz yönde etkileyen obeziteye karşı farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen doğa yürüyüşüne katılanlar Takoran vadisinin eşsiz manzarası ile unutulmaz anlar yaşadı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü, Şanlıurfa Dağcılık İl Temsilciliği ile diğer paydaş kurumlar tarafından düzenlenen Siverek Takoran doğa yürüyüşüne vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Doğa yürüyüşüne katılan genç yaşlı herkes hareket ederek obeziteye dikkat çektiler. Yürüyüş, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.