ŞANLIURFA'DA ASFALT ATAĞI SÜRÜYOR

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2021 - 02:04, Güncelleme: 18.08.2021 - 02:04

ŞANLIURFA'DA ASFALT ATAĞI SÜRÜYOR

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşların daha konforlu ulaşım imkânlarından faydalanmaları için çalışmalarını sürdürüyor.
Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde başlattığı asfalt atağı tam hız devam ederken ekiplerin son adresi Karaköprü ilçe kırsalı oldu. 13 ilçe kırsalında çalışmalarını titizlikle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladığı yolları belirlenen plan ve program dâhilinde asfaltlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler Karaköprü ilçesinde, kırsal mahalle yollarında yol genişletme, stabilize ve sathi asfalt çalışmaları yürütüyor. Korukezen, Doğanoğlu, İnlice, Göbekli, Alankuş, Tatburç grup yolları ile Büyük Alanlı, Öcünlü, Taşan yollarında sathi asfalt asfalt çalışmaları yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinden gelen talep ve istekler doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyor.