ŞANLIURFA GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

Büyükşehirler 24.04.2023 - 16:49

ŞANLIURFA GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül, çocuklarla her hafta farklı bir etkinlikte buluşmaya özen gösteriyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şair Nabi Dijital Sinema Salonunda çocuklarla birlikte “Galaktik Tayfa” animasyon filmini izledi. Çocukların yoğun sevgisi ile karşılaşan Başkan Beyazgül, farklı etkinliklerle çocukları sinema ile buluşturduklarını söyledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, hizmete açıldığı günden bu yana çocukların yoğun ilgi gösterdiği Şair Nabi Dijital Sinema Salonundaki programa katılarak çocuklara sürpriz yaptı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü sinema salonunda gören çocuklar büyük bir sevinç yaşadı. Başkan Beyazgül, sloganlarıyla salona giren Başkan Beyazgül, çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Beyazgül, çocuklarla birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının katkılarıyla, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle TRT ortak yapımı Rafadan Tayfa serisinin 3. Sinema filmi olan Galaktik Tayfa animasyon filmini izledi. Farklı etkinlik ve sinema filmleri ile Şanlıurfalı çocukların sinema filmi izleme fırsatını bulduğunu anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sinemanın asıl sahipleri çocuklardır. Her hafta farklı bir sinema filmi ile öğrencilerimizi sinema ile buluşturuyoruz. Çocuklarımız için etkinliklerimiz devam edecektir’’ şeklinde konuştu. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ