ŞANLIURFA, BU HİZMETİ SEVDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2020 - 14:23, Güncelleme: 10.08.2020 - 14:23
 

ŞANLIURFA, BU HİZMETİ SEVDİ

​​​​​​​Şanlıurfalılar, Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Açık Oto Pazarının her hafta düzenlenmesini istedi.
Yenilikçi çalışmalarıyla ilklere imza atan Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan Fuar Merkezinde Açık Oto Pazarını kurdu.  11 Nisan Fuar Merkezinde kurulun açık oto pazarını ziyaret eden ve araçlarını satmak isteyen ve araç almak üzere oto pazarına akın eden vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyazgül,  “Fuar alanımızın ön kısmı geniş bir alan ve burası açık oto pazarı olarak kuruldu ve ilkini bugün açtık. Umduğumuzun ötesinde bir rağbet gördü. Şanlıurfa’mızın çok uzun süredir ihtiyacı olduğu bir yer, bir talepti. Biz Şanlıurfa’yı bölgenin oto alım satım merkezi haline getirmek için gerekli çalışmaları yapacağız. Bugün geldik araç sahiplerimizle görüştük kendileri ile istişare edeceğiz, yapmamız gereken neler varsa bunları da en kısa zaman da yapacağız. Halkımız doğrudan doğruya gelecek bu oto pazarında kendi aracını kendi eliyle satabilecek. Bu uygulama Şanlıurfa’mızda da bir ilk. Şehrimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi. Açık Oto Pazarında sosyal mesafe kuralları, maske kullanımı, sosyal alanlarda oturma düzeni  Büyükşehir Belediyesi ekipler tarafından sağlanıyor.  11 Nisan Fuar Merkezinde açık oto pazarına gelen vatandaşlar restauran, kafeterya ve dinlenme alanlarından faydalanabiliyor.   VATADAŞTAN TAM NOT Şanlıurfalılar, ilk haftadan itibaren yoğun rağbet gösterdikleri açık oto pazarı hizmetinin her hafta gerçekleşmesi talebinde bulundu. Başkan Beyazgül'e seslenen Şanlıurfalıar, "Başkanımız Beyazgül'ün bu yöndeki hizmeti, şehrimizdeki büyük bir eksikliği giderdi. Kendisine ve tüm belediye kadrosuna teşekkür ediyoruz. Bu hizmetin her hafta devam etmesini kendilerinden talep ediyoruz" diye konuştular. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şanlıurfalılar, Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Açık Oto Pazarının her hafta düzenlenmesini istedi.

Yenilikçi çalışmalarıyla ilklere imza atan Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan Fuar Merkezinde Açık Oto Pazarını kurdu.  11 Nisan Fuar Merkezinde kurulun açık oto pazarını ziyaret eden ve araçlarını satmak isteyen ve araç almak üzere oto pazarına akın eden vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyazgül,  “Fuar alanımızın ön kısmı geniş bir alan ve burası açık oto pazarı olarak kuruldu ve ilkini bugün açtık. Umduğumuzun ötesinde bir rağbet gördü. Şanlıurfa’mızın çok uzun süredir ihtiyacı olduğu bir yer, bir talepti. Biz Şanlıurfa’yı bölgenin oto alım satım merkezi haline getirmek için gerekli çalışmaları yapacağız. Bugün geldik araç sahiplerimizle görüştük kendileri ile istişare edeceğiz, yapmamız gereken neler varsa bunları da en kısa zaman da yapacağız. Halkımız doğrudan doğruya gelecek bu oto pazarında kendi aracını kendi eliyle satabilecek. Bu uygulama Şanlıurfa’mızda da bir ilk. Şehrimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açık Oto Pazarında sosyal mesafe kuralları, maske kullanımı, sosyal alanlarda oturma düzeni  Büyükşehir Belediyesi ekipler tarafından sağlanıyor.  11 Nisan Fuar Merkezinde açık oto pazarına gelen vatandaşlar restauran, kafeterya ve dinlenme alanlarından faydalanabiliyor.

 

VATADAŞTAN TAM NOT

Şanlıurfalılar, ilk haftadan itibaren yoğun rağbet gösterdikleri açık oto pazarı hizmetinin her hafta gerçekleşmesi talebinde bulundu. Başkan Beyazgül'e seslenen Şanlıurfalıar, "Başkanımız Beyazgül'ün bu yöndeki hizmeti, şehrimizdeki büyük bir eksikliği giderdi. Kendisine ve tüm belediye kadrosuna teşekkür ediyoruz. Bu hizmetin her hafta devam etmesini kendilerinden talep ediyoruz" diye konuştular.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.