ŞANLIURFA BİR BAŞKA GÜZEL

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2020 - 13:06, Güncelleme: 12.12.2020 - 13:06
 

ŞANLIURFA BİR BAŞKA GÜZEL

​​​​​​​Şanlıurfa'da pandemi hassasiyetine dikkat eden vatandaşlarla birlikte sessizliğe bürünen tarihi Urfa sokaklarını konu alan klip sosyal medyada ilgi gördü.
Zeynel Abidin Beyazgül Başkanlığındaki Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından pandemi sürecinde tarihi Urfa sokaklarını konu alan klip sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Şehrin Tarihi Kapalı Çarşı, Balıklıgöl Platosu, Urfa Kalesi, Gümrük Hanı ve Meydanlara yer verilen görüntülerde şehirdeki sessizlik ve vatandaşların sürece nasıl riayet ettiği gözler önüne serildi. Başkan Beyazgül'ün sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına sürekli olarak hatırlatması ile ortak paydada buluşan Şanlıurfalılar; hafta sonu yaşanan kısıtlama anlarında videoyu binlerce kez izleyerek paylaşımda bulundu. Şehrin tanıtımına büyük etkisi olan klip, il dışından da çok sayıda kişi tarafından sosyal medyada günün en çok paylaşım gören çalışması oldu. BÜYÜKŞEHİR KISITLAMAYI YİNE FIRSATA ÇEVİRDİ Öte yandan Büyükşehir ekipleri, kısıtlama saatlerinde yine hizmet için sahadaydı. Ekipler trafik yoğunluğunun en asgari düzeye inmesi ile birlikte Başkan Beyazgül'ün talimatlarıyla özellikle asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Normal günlerde trafik akışı nedeniyle vatandaşlara olası rahatsızlık oluşturacak çalışmalarına yoğunlaşan Büyükşehir ekipleri, yine sosyal medyada vatandaşların olumlu yorumlarını aldı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şanlıurfa'da pandemi hassasiyetine dikkat eden vatandaşlarla birlikte sessizliğe bürünen tarihi Urfa sokaklarını konu alan klip sosyal medyada ilgi gördü.

Zeynel Abidin Beyazgül Başkanlığındaki Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından pandemi sürecinde tarihi Urfa sokaklarını konu alan klip sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Şehrin Tarihi Kapalı Çarşı, Balıklıgöl Platosu, Urfa Kalesi, Gümrük Hanı ve Meydanlara yer verilen görüntülerde şehirdeki sessizlik ve vatandaşların sürece nasıl riayet ettiği gözler önüne serildi. Başkan Beyazgül'ün sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına sürekli olarak hatırlatması ile ortak paydada buluşan Şanlıurfalılar; hafta sonu yaşanan kısıtlama anlarında videoyu binlerce kez izleyerek paylaşımda bulundu. Şehrin tanıtımına büyük etkisi olan klip, il dışından da çok sayıda kişi tarafından sosyal medyada günün en çok paylaşım gören çalışması oldu.

BÜYÜKŞEHİR KISITLAMAYI YİNE FIRSATA ÇEVİRDİ

Öte yandan Büyükşehir ekipleri, kısıtlama saatlerinde yine hizmet için sahadaydı. Ekipler trafik yoğunluğunun en asgari düzeye inmesi ile birlikte Başkan Beyazgül'ün talimatlarıyla özellikle asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Normal günlerde trafik akışı nedeniyle vatandaşlara olası rahatsızlık oluşturacak çalışmalarına yoğunlaşan Büyükşehir ekipleri, yine sosyal medyada vatandaşların olumlu yorumlarını aldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.