ŞANLIURFA ALTYAPISI EMİN ELLERDE

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2020 - 09:55, Güncelleme: 06.11.2020 - 09:55

ŞANLIURFA ALTYAPISI EMİN ELLERDE

​​​​​​​Son iki yılda altyapıda dev yatırımların yapıldığı Şanlıurfa, dünkü sağanak yağıştan başarı ile geçti.
Büyükşehir statüsüne kavuşması ile birlikte altyapıda yaşanan yatırımların özellikle son iki yılda altın yılını yaşadığı Şanlıurfa, dün sağanak yağış altında kaldı. Gün boyu şehri etkisi altına alan yağışta Büyükşehir ekipleri mesai gözetmeksizin şehrin olumsuzluk oluşturması muhtemel tüm noktalarına müdahale etti. ŞUSKİ EKİPLERİ OLUMSUZLUKLARA MÜDAHALE ETTİ Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ŞUSKİ ekipleri, gün boyu şehir genelinde etkisini gösteren sağanak yağışın oluşturabileceği olumsuzluklara müdahale etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla dün akşam saatlerinden itibaren gerek personel gerekse araç bakımından hassasiyetini gösteren ŞUSKİ ekiplerinin çalışmalarını Genel Müdür Muhammed Said Güllüoğlu bizzat takip etti. Sağanak yağıştan dolayı menfez bakım ve temizliği, kanal kontrolü ve vidanjör hizmetlerinde aksama yaşamadan devam eden çalışmalar neticesinde şehrin ana arterlerinde herhangi bir sorun yaşanmazken, çevresel atıklardan dolayı tıkanan bölgelere de anında müdahale edildi. Vatandaşların taleplerine de hassasiyet gösteren ŞUSKİ ekipleri gün içerisinde tıkanıklık yaşanan noktaları çözüme kavuşturdu. (www.akbelediyeler.com)

ŞUSKİ EKİPLERİ OLUMSUZLUKLARA MÜDAHALE ETTİ