ŞANLIURFA 14 MAYIS'A HAZIR

Büyükşehirler 11.05.2023 - 09:44
 

ŞANLIURFA 14 MAYIS'A HAZIR

​​​​​​​14 Mayıs için sahadan ayrılmayan isimlerden Başkan Beyazgül, dün Eyyübiye'de vatandaşlarla buluşarak destek istedi.
Son dönemlerde işçi maaşları ve sosyal haklara yönelik iyileştirmeleri ile tüm Büyükşehir Belediyelerine örnek uygulamaları hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 14 Mayıs seçimleri için de sahadan ayrılmıyor. Yerel yönetim çalışmalarının yanı sıra partisi için gece gündüz demeden sahada yer alan Başkan Beyazgül, dün de Eyyübiye'deydi. Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Beyazgül, bir yandan talep ve önerileri dinledi diğer yandan 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. "Şanlıurfa Türkiye Yüzyılı'na hazır" diyerek güne not düşen Başkan Beyazgül, Şanlıurfa'nın her zaman Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek verdiğinin altını çizdi. AK Pati dönemlerinde Şanlıurfa'ya dev projeler kazandırıldığını da sözlerine ekleyen Başkan Beyazgül, Eyyübiye'de düzenlenen Açık Hava Toplantısı'na yoğun ilgilerinden dolayı tüm Şanlıurfalılara teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​14 Mayıs için sahadan ayrılmayan isimlerden Başkan Beyazgül, dün Eyyübiye'de vatandaşlarla buluşarak destek istedi.

Son dönemlerde işçi maaşları ve sosyal haklara yönelik iyileştirmeleri ile tüm Büyükşehir Belediyelerine örnek uygulamaları hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 14 Mayıs seçimleri için de sahadan ayrılmıyor.

Yerel yönetim çalışmalarının yanı sıra partisi için gece gündüz demeden sahada yer alan Başkan Beyazgül, dün de Eyyübiye'deydi. Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Beyazgül, bir yandan talep ve önerileri dinledi diğer yandan 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. "Şanlıurfa Türkiye Yüzyılı'na hazır" diyerek güne not düşen Başkan Beyazgül, Şanlıurfa'nın her zaman Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek verdiğinin altını çizdi.

AK Pati dönemlerinde Şanlıurfa'ya dev projeler kazandırıldığını da sözlerine ekleyen Başkan Beyazgül, Eyyübiye'de düzenlenen Açık Hava Toplantısı'na yoğun ilgilerinden dolayı tüm Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.