SAMSAT İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2021 - 09:10, Güncelleme: 01.03.2021 - 09:10
 

SAMSAT İŞİ SIKI TUTUYOR

​​​​​​​Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Çarşı Merkezine 23 bin metrekarelik Kilitli Parke Taşı Döşeme İşi İhalesinin yapıldığını duyurdu.
Halil Fırat Başkanlığında hizmette altın yılını yaşayan Samsat'ta çalışmalar dur durak demeden devam ediyor. Alt ve üst yapının yanı sıra özellikle mahallelerde yol ve asfalt uygulamalarının hız veren Samsat Belediyesi'nde Çarşı Merkezine 23 bin metrekarelik Kilitli Parke Taşı Döşeme İşi İhalesinin yapıldığını duyuruldu. Başkan Fırat konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Daha önce müjdesini verdiğimiz “çarşı merkezine 10.000 m2 kilitli parke taş” işinin ihalesini tamamladık. Üstelik yağmur oluğu ve ızgaralarla beraber 23.000 m2 olarak. Yapımına en kısa sürede başlanıyor. Darısı tüm yolları yapılmış Samsat’a" ifadelerini kullandı. SAMSAT HALKI BAŞKAN FIRAT'TAN MEMNUN Çalışmalarında ayrım yapmadan tüm mahallelere yetişmenin gayesinde olan Halil Fırat Başkanlığındaki Samsat Belediyesi'nden vatandaşların memnun olduğu gözlemlendi. Uygulamaların birebir takipçisi olarak Başkan Fırat'ı her zaman sahada gördüklerini belirten Samsat halkı, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Fırat'a ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Çarşı Merkezine 23 bin metrekarelik Kilitli Parke Taşı Döşeme İşi İhalesinin yapıldığını duyurdu.

Halil Fırat Başkanlığında hizmette altın yılını yaşayan Samsat'ta çalışmalar dur durak demeden devam ediyor. Alt ve üst yapının yanı sıra özellikle mahallelerde yol ve asfalt uygulamalarının hız veren Samsat Belediyesi'nde Çarşı Merkezine 23 bin metrekarelik Kilitli Parke Taşı Döşeme İşi İhalesinin yapıldığını duyuruldu. Başkan Fırat konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Daha önce müjdesini verdiğimiz “çarşı merkezine 10.000 m2 kilitli parke taş” işinin ihalesini tamamladık. Üstelik yağmur oluğu ve ızgaralarla beraber 23.000 m2 olarak. Yapımına en kısa sürede başlanıyor. Darısı tüm yolları yapılmış Samsat’a" ifadelerini kullandı.

SAMSAT HALKI BAŞKAN FIRAT'TAN MEMNUN

Çalışmalarında ayrım yapmadan tüm mahallelere yetişmenin gayesinde olan Halil Fırat Başkanlığındaki Samsat Belediyesi'nden vatandaşların memnun olduğu gözlemlendi. Uygulamaların birebir takipçisi olarak Başkan Fırat'ı her zaman sahada gördüklerini belirten Samsat halkı, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Fırat'a ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.