SAKARYA'DA GERİ SAYIM BAŞLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2020 - 11:52, Güncelleme: 09.07.2020 - 11:52
 

SAKARYA'DA GERİ SAYIM BAŞLADI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2020 Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası hazırlıklarının sona geldiğini söyledi.
2020 Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası hazırlıklarının sona geldiği Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde incelemelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Dünyaya Sakarya'nın ve Sakaryalıların ev sahipliğini göstereceğimiz o haftaya yaklaşık 3 ayımız kaldı. İnşallah en iyi şekilde organizasyonu gerçekleştirerek şehrimizin ve ülkemizin dünyaya tanıtımına katkı sunarız” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2020 Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası hazırlıklarının sona geldiği Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde incelemelerde bulundu. İncelemeleri sırasında Başkan Yüce’ye Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özen, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi eşlik ederken Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası Koordinatörü Aziz Sırnaç ise hazırlıklar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. ÜLKEMİZDE İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLECEK Şampiyonanın yapılacağı Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde incelemeler yapan Başkan Ekrem Yüce, “Dünyaya Sakarya'nın ve Sakaryalıların ev sahipliğini göstereceğimiz o haftaya yaklaşık 3 ay kaldı. Ülkemizde ilk kez bu denli büyük bir bisiklet organizasyonu gerçekleşecek ve ev sahipliğini Sakarya’mız yapacak. Bizlerde bu hususta tüm hazırlıklarımızı şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gerçekleştiriyoruz. Kontrollerimizi ve incelemelerimizi gerçekleştirdik. 23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek dev organizasyona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah en iyi şekilde organizasyonu gerçekleştirerek şehrimizin ve ülkemizin dünyaya tanıtımına katkı sunarız” dedi.    
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2020 Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası hazırlıklarının sona geldiğini söyledi.

2020 Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası hazırlıklarının sona geldiği Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde incelemelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Dünyaya Sakarya'nın ve Sakaryalıların ev sahipliğini göstereceğimiz o haftaya yaklaşık 3 ayımız kaldı. İnşallah en iyi şekilde organizasyonu gerçekleştirerek şehrimizin ve ülkemizin dünyaya tanıtımına katkı sunarız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2020 Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası hazırlıklarının sona geldiği Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde incelemelerde bulundu. İncelemeleri sırasında Başkan Yüce’ye Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özen, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi eşlik ederken Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası Koordinatörü Aziz Sırnaç ise hazırlıklar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

ÜLKEMİZDE İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Şampiyonanın yapılacağı Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde incelemeler yapan Başkan Ekrem Yüce, “Dünyaya Sakarya'nın ve Sakaryalıların ev sahipliğini göstereceğimiz o haftaya yaklaşık 3 ay kaldı. Ülkemizde ilk kez bu denli büyük bir bisiklet organizasyonu gerçekleşecek ve ev sahipliğini Sakarya’mız yapacak. Bizlerde bu hususta tüm hazırlıklarımızı şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gerçekleştiriyoruz. Kontrollerimizi ve incelemelerimizi gerçekleştirdik. 23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek dev organizasyona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah en iyi şekilde organizasyonu gerçekleştirerek şehrimizin ve ülkemizin dünyaya tanıtımına katkı sunarız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.