ŞAHİNBEY'DEN DUYARLI DAVRANIŞ

İlçeler 10.04.2023 - 15:12, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:39

ŞAHİNBEY'DEN DUYARLI DAVRANIŞ

​​​​​​​Şahinbey Belediyesi, depremden etkilenen yüzlerce çocuğu düzenlediği etkinliklerle eğlendirip, mutlu etmeye devam ediyor.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Adıyaman da yaşayan depremzedelerin yaralarının sarılması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, depremzede çocukları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Belediyemize ait şişme oyun gruplarında, bilim tırında, etkinlik kamyonunda çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. ADIYAMANLI ÇOCUKLARIN YANINDAYIZ Adıyaman’daki çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, “11 ilimizi etkileyen deprem felaketinden sonra en çok hasar gören illerimizden birisi olan Adıyaman’da vatandaşlarımızın yaralarını sarıp Adıyaman’ı yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. Özellikle gözbebeğimiz çocuklarımızın yaşadıkları deprem felaketini unutturmak adına Şahinbey Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bilim Tırımız, şişme oyun gruplarımız, sportif faaliyetler ve çizgi sinema etkinlikleri ile çocuklarımızın yüzünü güldürüyoruz. Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluğu görmek her şeye değiyor” diye konuştu. Ak Belediyeler Medya Ajansı

ADIYAMANLI ÇOCUKLARIN YANINDAYIZ

Ak Belediyeler Medya Ajansı