ŞAHİNBEY'DEN BİR DESTEK PAKETİ DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2021 - 12:01, Güncelleme: 02.01.2021 - 12:01
 

ŞAHİNBEY'DEN BİR DESTEK PAKETİ DAHA

​​​​​​​Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi 15.395 vatandaşa daha 1.500 TL nakdi yardım sağlıyor.
Gaziantep Şahinbey Belediyesi pandemiden dolayı mağdur olan esnaf, usta öğretici ve korona virüsünden dolayı eşi vefat edenlerden sonra şimdi de SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) tarafından belirlenen 15.395 vatandaşa 1.500 TL nakdi yardım sağlıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, korona virüs salgınından dolayı vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için maddi destek çalışmalarına devam ediyor.  İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile işyerleri kapanan esnafa,  usta öğreticilere ve korona virüsünden dolayı eşlerini kaybedenlere 1.500 TL destek sağlarken, bir müjde daha vererek, 23.092.500 TL değerinde SYDV tarafından belirlenen 15.395 vatandaşa 1.500 TL destek vereceğini duyurdu. VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlara imkanlar çerçevesinde destek olmaya devam edeceklerini belirterek, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs ülkemizde de etkisini devam ettiriyor. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşımızın bu süreci en az hasarla atlatması için esnafımıza, usta öğreticilerimize ve korona virüsünden dolayı eşi vefat edenlere 1.500 TL destekte bulunduk. Şimdide alım gücü düşük ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 15.395 vatandaşımıza 1.500 TL nakdi yardımda bulunacağız. Verdiğimiz bu desteklerle vatandaşlarımızın bu süreçte yaşadığı sıkıntıları en aza indirmeyi hedefliyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi. BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER Şahinbey Belediyesi'nin vermiş olduğu 1.500 TL destekten faydalanan vatandaşlar Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Evimizin kirasını, elektriğini ve suyunu ödeyemiyorduk. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bu zor günümüzde bizlere destek olarak 1.500 TL destekte bulundu. Allah kendisinden razı olsun. Kendisinin sayesinde rahat bir nefes aldık” diye konuştular. (Kaynak: Şahinbey Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi 15.395 vatandaşa daha 1.500 TL nakdi yardım sağlıyor.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi pandemiden dolayı mağdur olan esnaf, usta öğretici ve korona virüsünden dolayı eşi vefat edenlerden sonra şimdi de SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) tarafından belirlenen 15.395 vatandaşa 1.500 TL nakdi yardım sağlıyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, korona virüs salgınından dolayı vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için maddi destek çalışmalarına devam ediyor.  İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile işyerleri kapanan esnafa,  usta öğreticilere ve korona virüsünden dolayı eşlerini kaybedenlere 1.500 TL destek sağlarken, bir müjde daha vererek, 23.092.500 TL değerinde SYDV tarafından belirlenen 15.395 vatandaşa 1.500 TL destek vereceğini duyurdu.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlara imkanlar çerçevesinde destek olmaya devam edeceklerini belirterek, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs ülkemizde de etkisini devam ettiriyor. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşımızın bu süreci en az hasarla atlatması için esnafımıza, usta öğreticilerimize ve korona virüsünden dolayı eşi vefat edenlere 1.500 TL destekte bulunduk. Şimdide alım gücü düşük ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 15.395 vatandaşımıza 1.500 TL nakdi yardımda bulunacağız. Verdiğimiz bu desteklerle vatandaşlarımızın bu süreçte yaşadığı sıkıntıları en aza indirmeyi hedefliyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Şahinbey Belediyesi'nin vermiş olduğu 1.500 TL destekten faydalanan vatandaşlar Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Evimizin kirasını, elektriğini ve suyunu ödeyemiyorduk. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bu zor günümüzde bizlere destek olarak 1.500 TL destekte bulundu. Allah kendisinden razı olsun. Kendisinin sayesinde rahat bir nefes aldık” diye konuştular.

(Kaynak: Şahinbey Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.