ŞAHİNBEY'DE ÜRETİCİYE TAM DESTEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2020 - 14:39, Güncelleme: 12.12.2020 - 14:39
 

ŞAHİNBEY'DE ÜRETİCİYE TAM DESTEK

​​​​​​​Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye bünyesince çiftçilere ve besicilere yönelik şu ana dek 72 milyon liralık destek yapıldığını duyurdu.
Güneydoğu Anadolu Bölgesinde üreticilere yönelik destekleri ile örnek adres gösterilen Şahinbey'de Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçiye ve besicilere yönelik yapılan tüm destekleri kalem kalem açıklayarak Şeffaf Belediyecilik anlayışını sürdürdü. Başkan Tahmazoğlu kurum bünyesince şimdiye dek 15 Milyon adet Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık ve Kavun Fidesi, 243 ihtiyaç sahibi aileye 184 büyükbaş ve 2 bin 567 adet küçükbaş hayvan desteği, 9.387 Ton Buğday ve arpa tohumu, 278 ton Mercimek, Yonca ve Çim, 900 bin adet Fıstık ve Zeytin Fidanı, 2 bin adet Buzağı Bakım Seti, 242 adet  Süt Sağım Makinesi, 24 ton Hayvan Yemi, 4 bin adet İlaç Deposu ve 10. 070 ton ise Gübre desteğinin sağlandığını duyurdu. Başkan Tahmazoğlu yapılan desteklerin toplamda 72 milyon liraya denk geldiğini belirtti. Tahmazoğlu yaptığı değerlendirmede "İnsanımıza güveniyor, topraklarımızın bereketine inanıyoruz. Belediye olarak, hayvan desteğinden arıcılığa, fıstık ve zeytin fidanından gübre desteğine kadar birçok alanda çiftçimize  72 milyon TL destek vererek, yerli üretimi teşvik ettik" dedi. Başkan Tahmazoğlu özellikle üretimin yanı sıra son yıllarda gençlerin eğitimine yönelik yatırımları ile Güneydoğu'da ön plana çıkan adreslerin başında gösteriliyordu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye bünyesince çiftçilere ve besicilere yönelik şu ana dek 72 milyon liralık destek yapıldığını duyurdu.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde üreticilere yönelik destekleri ile örnek adres gösterilen Şahinbey'de Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçiye ve besicilere yönelik yapılan tüm destekleri kalem kalem açıklayarak Şeffaf Belediyecilik anlayışını sürdürdü.

Başkan Tahmazoğlu kurum bünyesince şimdiye dek 15 Milyon adet Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık ve Kavun Fidesi, 243 ihtiyaç sahibi aileye 184 büyükbaş ve 2 bin 567 adet küçükbaş hayvan desteği, 9.387 Ton Buğday ve arpa tohumu, 278 ton Mercimek, Yonca ve Çim, 900 bin adet Fıstık ve Zeytin Fidanı, 2 bin adet Buzağı Bakım Seti, 242 adet  Süt Sağım Makinesi, 24 ton Hayvan Yemi, 4 bin adet İlaç Deposu ve 10. 070 ton ise Gübre desteğinin sağlandığını duyurdu. Başkan Tahmazoğlu yapılan desteklerin toplamda 72 milyon liraya denk geldiğini belirtti.

Tahmazoğlu yaptığı değerlendirmede "İnsanımıza güveniyor, topraklarımızın bereketine inanıyoruz. Belediye olarak, hayvan desteğinden arıcılığa, fıstık ve zeytin fidanından gübre desteğine kadar birçok alanda çiftçimize  72 milyon TL destek vererek, yerli üretimi teşvik ettik" dedi.

Başkan Tahmazoğlu özellikle üretimin yanı sıra son yıllarda gençlerin eğitimine yönelik yatırımları ile Güneydoğu'da ön plana çıkan adreslerin başında gösteriliyordu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.