ŞAHİNBEY'DE ÖRNEK UYGULAMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 10:01, Güncelleme: 21.09.2020 - 10:01
 

ŞAHİNBEY'DE ÖRNEK UYGULAMA

​​​​​​​Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi, ilçenin hangi noktalarında ne tür çalışmalar yapılacağını anında vatandaşla paylaşıyor.
Şahinbey'de vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için hafta sonu demeden yoğun çalışma sarf eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, örnek uygulamaları ile de takdir topluyor. Şeffaf Belediyecilik ilkesinin örnek adresi haline gelen Şahinbey Belediyesi, sabah erken saatlerde ilçenin hangi bölgelerinde ne tür çalışmalara yapacağını halka duyuruyor. Haftanın ilk gününe yine yoğun bir tempoyla başlayan Şahinbey Belediyesi'nde bugün itibari ile 15 farklı mahallede asfalt ve yol, 5 farklı mahallede ise kaldırım çalışmalarının yapıldığı duyuruldu. Vatandaşın olası rahatsızlık yaşamaması için yapılan duyurular gerek mahalle sakinleri gerekse güzergahları kullanan sürücüler açısından büyük kolaylık sağlıyor. Belediyenin her zamanki şeffaf tutumunun devam ettiğini belirten Şahinbeyli vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür etti. BAŞKAN TAHMAZLOĞLU MESAİYE ERKEN BAŞLADI Kurumsal çalışmalar hızla sürerken, Başkan Tahmazoğlu da haftanın ilk gününe yine sabah erken saatlerde başladı. Başkan Yardımcıları ile bir araya gelerek geçtiğimiz hafta yapılan çalışmaları ve aşamalar değerlendirilirken, yeni hafta için de yol haritası çıkartıldı. Başkan Tahmazoğlu'nun gelenek haline getirdiği planlı çalışma kuruma da pozitif katkı sağlarken, kısa bir değerlendirme yapan Başkan Tahmazoğlu, "Haftalık planlama ve değerlendirme toplantımız için Başkan Yardımcılarımızla bir aradayız. Birlikte Şahinbey ve Gazi şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi, ilçenin hangi noktalarında ne tür çalışmalar yapılacağını anında vatandaşla paylaşıyor.

Şahinbey'de vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için hafta sonu demeden yoğun çalışma sarf eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, örnek uygulamaları ile de takdir topluyor. Şeffaf Belediyecilik ilkesinin örnek adresi haline gelen Şahinbey Belediyesi, sabah erken saatlerde ilçenin hangi bölgelerinde ne tür çalışmalara yapacağını halka duyuruyor. Haftanın ilk gününe yine yoğun bir tempoyla başlayan Şahinbey Belediyesi'nde bugün itibari ile 15 farklı mahallede asfalt ve yol, 5 farklı mahallede ise kaldırım çalışmalarının yapıldığı duyuruldu. Vatandaşın olası rahatsızlık yaşamaması için yapılan duyurular gerek mahalle sakinleri gerekse güzergahları kullanan sürücüler açısından büyük kolaylık sağlıyor. Belediyenin her zamanki şeffaf tutumunun devam ettiğini belirten Şahinbeyli vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür etti.

BAŞKAN TAHMAZLOĞLU MESAİYE ERKEN BAŞLADI

Kurumsal çalışmalar hızla sürerken, Başkan Tahmazoğlu da haftanın ilk gününe yine sabah erken saatlerde başladı. Başkan Yardımcıları ile bir araya gelerek geçtiğimiz hafta yapılan çalışmaları ve aşamalar değerlendirilirken, yeni hafta için de yol haritası çıkartıldı. Başkan Tahmazoğlu'nun gelenek haline getirdiği planlı çalışma kuruma da pozitif katkı sağlarken, kısa bir değerlendirme yapan Başkan Tahmazoğlu, "Haftalık planlama ve değerlendirme toplantımız için Başkan Yardımcılarımızla bir aradayız. Birlikte Şahinbey ve Gazi şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.