ŞAHİNBEY'DE İNSAN SAĞLIĞI ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2020 - 15:59, Güncelleme: 21.07.2020 - 15:59
 

ŞAHİNBEY'DE İNSAN SAĞLIĞI ÖN PLANDA

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş ürünlere el koyarak imhasını gerçekleştirdi.
Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ön planda tutan gıda denetimleri kapsamında marketlerdeki ve bakkallardaki son kullanma tarihleri geçmiş ürünlere imha edilmek üzere el koydu.                  Vatandaşın sağlığı için denetimlerini aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri iş yerlerine yaptığı denetimler sonrasında 5.997 adet son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünlerine el koyarak imha etti.   EKİPLER 7/24 GÖREV BAŞINDA Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekiplerinin vatandaşın sağlığı için gece gündüz çalıştığını belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak halkımızın sağlığı, güvenliği ve huzuru için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimiz de vatandaşımızın sağlığı için 7/24 esasına göre denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Her ay yaklaşık 10.000 iş yeri belediyemiz tarafından denetleniyor. Şu ana kadar 60.000’e yakın iş yerinin denetimi yapıldı. Bu denetimlerde vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden son kullanma tarihi geçmiş bozulmuş ürünler varsa bunlar tespit edilip imha ediliyor. Zabıta ekiplerimizin son olarak yaptığı çalışma neticesinde 5.997 adet son kullanma tarihi geçmiş ürün imha edildi. Yine bu denetimde tespit edilen et ürünleri ve yumurtalarda zabıta ekiplerimiz tarafından imha edildi. Vatandaşımızın huzuru ve sağlığı için Şahinbey Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (www.akbelediyeler.com)
Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş ürünlere el koyarak imhasını gerçekleştirdi.

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ön planda tutan gıda denetimleri kapsamında marketlerdeki ve bakkallardaki son kullanma tarihleri geçmiş ürünlere imha edilmek üzere el koydu.                 

Vatandaşın sağlığı için denetimlerini aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri iş yerlerine yaptığı denetimler sonrasında 5.997 adet son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünlerine el koyarak imha etti.

 

EKİPLER 7/24 GÖREV BAŞINDA

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekiplerinin vatandaşın sağlığı için gece gündüz çalıştığını belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak halkımızın sağlığı, güvenliği ve huzuru için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimiz de vatandaşımızın sağlığı için 7/24 esasına göre denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Her ay yaklaşık 10.000 iş yeri belediyemiz tarafından denetleniyor. Şu ana kadar 60.000’e yakın iş yerinin denetimi yapıldı. Bu denetimlerde vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden son kullanma tarihi geçmiş bozulmuş ürünler varsa bunlar tespit edilip imha ediliyor. Zabıta ekiplerimizin son olarak yaptığı çalışma neticesinde 5.997 adet son kullanma tarihi geçmiş ürün imha edildi. Yine bu denetimde tespit edilen et ürünleri ve yumurtalarda zabıta ekiplerimiz tarafından imha edildi. Vatandaşımızın huzuru ve sağlığı için Şahinbey Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.