ŞAHİNBEY'DE DENETİMLER SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2020 - 15:39, Güncelleme: 22.11.2020 - 15:39
 

ŞAHİNBEY'DE DENETİMLER SÜRÜYOR

​​​​​​​Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi, pandemi denetimlerine kaldığı yerden devam ediyor.
Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelge kapsamında ilçe genelinde korona virüse (Covid-19) karşı alınan önlemlere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Korona virüs vakalarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına yönelik denetimlerini artıran zabıta ekipleri esnaf ve vatandaşları tek tek uyarıyor. "TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM" Başkan Mehmet Tahmazoğlu, maske, mesafe ve temizlik konusunda yaptıkları denetimleri sürdüreceklerini belirterek, "İlçe genelinde vatandaşlarımızın sağlığını korumak için pek çok çalışma yürütüyoruz. Bir yandan dezenfekte çalışmaları yaparken diğer taraftan da Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, İçişleri Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgelerle, ilgili denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Üç kurala istisnasız uyalım; hijyen, maske ve sosyal mesafe. Salgınının yayılmasını engellemek, hemşehrilerimizin sağlığını korumak ve kişiler arasında virüsün bulaşma ihtimalini ortadan kaldırmak için vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı yasak konusunda daha duyarlı olmalarını rica ediyorum. Kurallara uyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Tedbiri asla elden bırakmayalım. Vaka sayısındaki artışı hep beraber durdurabiliriz" dedi. (Kaynak: Şahinbey Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi, pandemi denetimlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelge kapsamında ilçe genelinde korona virüse (Covid-19) karşı alınan önlemlere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Korona virüs vakalarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına yönelik denetimlerini artıran zabıta ekipleri esnaf ve vatandaşları tek tek uyarıyor.

"TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM"

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, maske, mesafe ve temizlik konusunda yaptıkları denetimleri sürdüreceklerini belirterek, "İlçe genelinde vatandaşlarımızın sağlığını korumak için pek çok çalışma yürütüyoruz. Bir yandan dezenfekte çalışmaları yaparken diğer taraftan da Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, İçişleri Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgelerle, ilgili denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Üç kurala istisnasız uyalım; hijyen, maske ve sosyal mesafe. Salgınının yayılmasını engellemek, hemşehrilerimizin sağlığını korumak ve kişiler arasında virüsün bulaşma ihtimalini ortadan kaldırmak için vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı yasak konusunda daha duyarlı olmalarını rica ediyorum. Kurallara uyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Tedbiri asla elden bırakmayalım. Vaka sayısındaki artışı hep beraber durdurabiliriz" dedi.

(Kaynak: Şahinbey Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.