ŞAHİNBEY'DE DAVET VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2020 - 11:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 11:47
 

ŞAHİNBEY'DE DAVET VAR

İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, bugün Şahinbey'de "Peygamberimiz ve Çocuk" konulu konferans gerçekleştirecek.
Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi, aile yapısı, çocuk gelişimi, ahlak ve insan konularındaki dini buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Şahinbey Belediyesi bu kez İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Mehmet Emin Ay'ı ilçe halkıyla buluşturuyor. Bu akşam Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde saat 20.00'de düzenlenecek buluşmaya tüm Şahinbey Halkını davet eden Başkan Tahmazoğlu, "Tüm vatandaşlarımız Gaziantep İl Müftülüğümüz ile birlikte düzenlediğimiz "Peygamberimiz ve Çocuk" konulu Mevlid-i Nebi Haftası programına davetlidir" dedi. BAŞKAN TAHMAZOĞLU HAFTAYA YİNE YOĞUN BİR TEMPOYLA BAŞLADI Şahinbey'de halk arasında çalışkanlığı ile sürekli olarak takdir toplayan Başkan Mehmet Tahmazoğlu güne yine yoğun bir tempoyla başladı. Başkan Tahmazoğlu, sabah saatlerinde İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve Gaziantep Müftüsü Hüseyin Hazırlar Hoca'nın da katılımı ile sabah namazını Şıh Camii'nde kıldı. Ardından misafirlerine ev sahipliği yapan Başkan Tahmazoğlu, konuklarına Şıh Meydanı ve Şehreküstü Konakları'nı gezdirerek ilçenin tarihi ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Tahmazoğlu programın ardından bu kez öğrencilerle buluştu. Ahmet Çelebi İlkokuluna giderek minik öğrencileri ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, çocuklara Boyama Seti ile Bilge Kaşifler Seti hediye etti. Eğitim için "Olmazsa olmazımız" diyen Başkan Tahmazoğlu temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeye hassasiyet gösterdi. Başkan Tahmazoğlu gün içerisinde gezi ve temaslarını sürdürmeye devam etti. (www.akbelediyeler.com)     VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE:  Yaşadığınız il veya ilçenizdeki talep ve önerilerinizi AK Belediyeler Medya Ailesi'ne aşağıdaki adreslerden mesajla iletebilirsiniz... Twitter: twitter.com/_akbelediyeler Facebook: facebook.com/ak.belediyeler.12/ Mail: akbelediyeler2002@gmail.com WhatsApp: 05416363055
İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, bugün Şahinbey'de "Peygamberimiz ve Çocuk" konulu konferans gerçekleştirecek.

Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi, aile yapısı, çocuk gelişimi, ahlak ve insan konularındaki dini buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Şahinbey Belediyesi bu kez İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Mehmet Emin Ay'ı ilçe halkıyla buluşturuyor. Bu akşam Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde saat 20.00'de düzenlenecek buluşmaya tüm Şahinbey Halkını davet eden Başkan Tahmazoğlu, "Tüm vatandaşlarımız Gaziantep İl Müftülüğümüz ile birlikte düzenlediğimiz "Peygamberimiz ve Çocuk" konulu Mevlid-i Nebi Haftası programına davetlidir" dedi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU HAFTAYA YİNE YOĞUN BİR TEMPOYLA BAŞLADI

Şahinbey'de halk arasında çalışkanlığı ile sürekli olarak takdir toplayan Başkan Mehmet Tahmazoğlu güne yine yoğun bir tempoyla başladı. Başkan Tahmazoğlu, sabah saatlerinde İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve Gaziantep Müftüsü Hüseyin Hazırlar Hoca'nın da katılımı ile sabah namazını Şıh Camii'nde kıldı. Ardından misafirlerine ev sahipliği yapan Başkan Tahmazoğlu, konuklarına Şıh Meydanı ve Şehreküstü Konakları'nı gezdirerek ilçenin tarihi ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Tahmazoğlu programın ardından bu kez öğrencilerle buluştu. Ahmet Çelebi İlkokuluna giderek minik öğrencileri ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, çocuklara Boyama Seti ile Bilge Kaşifler Seti hediye etti. Eğitim için "Olmazsa olmazımız" diyen Başkan Tahmazoğlu temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeye hassasiyet gösterdi.

Başkan Tahmazoğlu gün içerisinde gezi ve temaslarını sürdürmeye devam etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

 

VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE: 

Yaşadığınız il veya ilçenizdeki talep ve önerilerinizi AK Belediyeler Medya Ailesi'ne aşağıdaki adreslerden mesajla iletebilirsiniz...

Twitter: twitter.com/_akbelediyeler

Facebook: facebook.com/ak.belediyeler.12/

Mail: akbelediyeler2002@gmail.com

WhatsApp: 05416363055

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.