ŞAHİNBEY'DE 'CAN SUYU' PAKETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2020 - 11:10, Güncelleme: 08.12.2020 - 11:10
 

ŞAHİNBEY'DE 'CAN SUYU' PAKETİ

​​​​​​​Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, pandemiden etkilenen iş yerlerine 1.500 TL nakdi destek sağlanacağını duyurdu.
Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, esnaf odaları ile yaptığı istişareler sonrasında İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile işyerleri kapanan esnafa 1.500 TL destek vereceği müjdesini verirken para desteğinden faydalanmak isteyen esnaftan Şahinbey Belediyesi internet sitesinde bulunan formu doldurup IBAN numaralarıyla başvurmalarını istedi. "DESTEĞİMİZ 86.000.000 TL’YE ULAŞTI" Esnafa daha önce 1.000 TL destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu “Koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza yılbaşından bu yana 8.000 ailemize 5.000 TL nakdi yardım olmak üzere toplamda 40.000.000 TL yardımda bulunduk. Ayrıca bu süreçte iş yerlerini kapatan çalışamayan esnafımıza da 6 ay önce 1.000 TL şuanda da 1.500 TL olmak üzere nakdi yardımda bulunuyoruz. Yılbaşından bu yana yaptığımız nakdi yardımların tamamı 46.000.000 TL’ye ulaştı. Yine bu süreçte ihtiyaç sahibi ailelerimize ve vatandaşlarımıza 40.000.000 TL’lik gıda, temizlik gibi ayni yardımda bulunduk ve bu desteklerimiz devam ediyor. Sadece bunlarla sınırlı kalmayarak bu dönemde iş yerleri kapanan kiracılarımızdan kira almıyoruz. Yine iş yeri kapasitesi düşen iş yerlerimize de yüz de elli kira indirimi yaptık. Reklam vergilerini erteledik. Amacımız vatandaşımıza ve esnafımıza destek olmak. Yılbaşından bu yana vermiş olduğumuz destek 86.000.000 TL ye ulaştı. Bu dönem devam ettiği sürece Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi. "VERİLEN DESTEK BİZLERİ MEMNUN ETTİ" Pandemi sürecinde işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnaf verilen destekten dolayı teşekkür ederek “Koronavirüs salgınında oldukça zor günler yaşadık yaşamaya da devam ediyoruz. Belediyemizin bizlere vereceğiz destek bizleri oldukça mutlu etti. Şahinbey Belediyesi bizlere daha önce 1.000 TL destekte bulunmuştu. Verilen 1.500 TL ile yine iş yerimizin elektrik, su ve doğalgaz gibi faturalarını ödeyeceğiz. Şahinbey Belediyesine teşekkür ediyoruz” dediler. (Kaynak: Şahinbey Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, pandemiden etkilenen iş yerlerine 1.500 TL nakdi destek sağlanacağını duyurdu.

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, esnaf odaları ile yaptığı istişareler sonrasında İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile işyerleri kapanan esnafa 1.500 TL destek vereceği müjdesini verirken para desteğinden faydalanmak isteyen esnaftan Şahinbey Belediyesi internet sitesinde bulunan formu doldurup IBAN numaralarıyla başvurmalarını istedi.

"DESTEĞİMİZ 86.000.000 TL’YE ULAŞTI"

Esnafa daha önce 1.000 TL destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu “Koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza yılbaşından bu yana 8.000 ailemize 5.000 TL nakdi yardım olmak üzere toplamda 40.000.000 TL yardımda bulunduk. Ayrıca bu süreçte iş yerlerini kapatan çalışamayan esnafımıza da 6 ay önce 1.000 TL şuanda da 1.500 TL olmak üzere nakdi yardımda bulunuyoruz. Yılbaşından bu yana yaptığımız nakdi yardımların tamamı 46.000.000 TL’ye ulaştı. Yine bu süreçte ihtiyaç sahibi ailelerimize ve vatandaşlarımıza 40.000.000 TL’lik gıda, temizlik gibi ayni yardımda bulunduk ve bu desteklerimiz devam ediyor. Sadece bunlarla sınırlı kalmayarak bu dönemde iş yerleri kapanan kiracılarımızdan kira almıyoruz. Yine iş yeri kapasitesi düşen iş yerlerimize de yüz de elli kira indirimi yaptık. Reklam vergilerini erteledik. Amacımız vatandaşımıza ve esnafımıza destek olmak. Yılbaşından bu yana vermiş olduğumuz destek 86.000.000 TL ye ulaştı. Bu dönem devam ettiği sürece Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

"VERİLEN DESTEK BİZLERİ MEMNUN ETTİ"

Pandemi sürecinde işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnaf verilen destekten dolayı teşekkür ederek “Koronavirüs salgınında oldukça zor günler yaşadık yaşamaya da devam ediyoruz. Belediyemizin bizlere vereceğiz destek bizleri oldukça mutlu etti. Şahinbey Belediyesi bizlere daha önce 1.000 TL destekte bulunmuştu. Verilen 1.500 TL ile yine iş yerimizin elektrik, su ve doğalgaz gibi faturalarını ödeyeceğiz. Şahinbey Belediyesine teşekkür ediyoruz” dediler.

(Kaynak: Şahinbey Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.