ŞAHİNBEY ÖRNEK OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 13:21, Güncelleme: 03.12.2020 - 13:21
 

ŞAHİNBEY ÖRNEK OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

​​​​​​​Şahinbey'de Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Hasan Teke Başkanlığında AK Parti İlçe Teşkilatının başlattığı 'Siftah bizden, Bereketi Allah'tan' projesine tam destek verdi.
Şahinbey'de Başkan Mehmet Tahmazoğlu, partisinin ilçe teşkilatı tarafından başlatılan 'Siftah bizden, Bereketi Allah'tan' projesine tam destek verdi. Başkan Tahmazoğlu her gün gelenek haline getirdiği esnaf ve vatandaş buluşmalarına bu kez parti teşkilatına destek vererek sahaya indi. Pandemi sürecinin etkisini hissettirdiği esnafa her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini belirten Başkan Tahmazoğlu, projeye tüm Şahinbey halkını davet etti.   BAŞKAN TAHMAZOĞLU AK TEŞKİLATI TEBRİK ETTİ Vatandaşları küçük ve orta ölçekli esnaf grubuyla alış veriş yapmaya davet eden Başkan Tahmazoğlu, "Her fırsatta esnafımızla bir araya gelmeye, onlarla hemhal olmaya gayret gösteriyoruz. Bin yıllık Ahilik teşkilatının varisi esnaf kardeşlerimle istişare, daima katkı sağlar çalışmalarımıza. Esnafımızla omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Bu çerçevede AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığımızın başlattığı 'Siftah bizden, Bereketi Allah'tan' projesiyle esnaf kardeşlerimizin kapısını çaldık.. Zor günler geçiren esnafımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu anlamlı proje için İlçe Başkanımız Hasan Teke Beye teşekkür ediyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şahinbey'de Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Hasan Teke Başkanlığında AK Parti İlçe Teşkilatının başlattığı 'Siftah bizden, Bereketi Allah'tan' projesine tam destek verdi.

Şahinbey'de Başkan Mehmet Tahmazoğlu, partisinin ilçe teşkilatı tarafından başlatılan 'Siftah bizden, Bereketi Allah'tan' projesine tam destek verdi. Başkan Tahmazoğlu her gün gelenek haline getirdiği esnaf ve vatandaş buluşmalarına bu kez parti teşkilatına destek vererek sahaya indi. Pandemi sürecinin etkisini hissettirdiği esnafa her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini belirten Başkan Tahmazoğlu, projeye tüm Şahinbey halkını davet etti.  

BAŞKAN TAHMAZOĞLU AK TEŞKİLATI TEBRİK ETTİ

Vatandaşları küçük ve orta ölçekli esnaf grubuyla alış veriş yapmaya davet eden Başkan Tahmazoğlu, "Her fırsatta esnafımızla bir araya gelmeye, onlarla hemhal olmaya gayret gösteriyoruz. Bin yıllık Ahilik teşkilatının varisi esnaf kardeşlerimle istişare, daima katkı sağlar çalışmalarımıza. Esnafımızla omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Bu çerçevede AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığımızın başlattığı 'Siftah bizden, Bereketi Allah'tan' projesiyle esnaf kardeşlerimizin kapısını çaldık.. Zor günler geçiren esnafımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu anlamlı proje için İlçe Başkanımız Hasan Teke Beye teşekkür ediyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.