ŞAHİNBEY 'HER ADIMDA YANINIZDA'

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2020 - 12:15, Güncelleme: 01.09.2020 - 12:15
 

ŞAHİNBEY 'HER ADIMDA YANINIZDA'

Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi, 4 yılda 545 bin öğrenciye ayakkabı hediye ederek bu alanda bir rekora imza attı.
Şahinbey Belediyesi'nin 24 farklı nokta gerçekleştirdiği ayakkabı dağıtımları sürüyor. Yaz döneminde Ortaokul, lise, güz döneminde ise üniversite öğrencilerine hediye edilen ayakkabılar için pandemi sürecinde Şahinbey Belediyesi'nin kurum sitesine girerek randevu alan gençlere yönelik ayakkabı dağıtım çalışmalarını denetleyen Başkan Tahmazoğlu, gençlerin heyecanına ortak oldu. Dağıtımların sürdüğünü belirten Başkan Tahmazoğlu yaptığı değerlendirmesinde "Sizin gülümsemeniz, geleceğe güvenle bakabilmeniz en büyük amacımız. 4 yılda toplam 545 bin öğrencimize ayakkabı hediye ettik.  Ben de öğrencilerimizin yeni ayakkabı heyecanına ortak oldum. Gençlerle birlikte çalışmaya, proje üretmeye devam edeceğiz" dedi. KORANA TEDBİRLERİ UYGULANIYOR Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilere hediye edilecek olan spor ayakkabısı dağıtımında korna virüsüne karşı alınan tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulanmaya devam ettiğini belirterek, “Öğrencilerimiz bizim için değerli onların başarısı için elimizden gelen tüm desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bu yıl da 150.000 adet ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerimize spor ayakkabısı hediye edeceğiz. Ancak korona virüsü nedeniyle öğrencilerimize spor ayakkabısı dağıtımını 24 ayrı nokta da randevu sistemiyle gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz Şahinbey Belediyemizin internet sitesi üzerinden randevu alarak kendilerine belirtilen zamanda ve saatte ayakkabılarını alabilecekler. Dağıtımlar uygulanacak tedbirler çerçevesinde gerçekleştirilecektir" diye konuştu. (www.akbelediyeler.com)
Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi, 4 yılda 545 bin öğrenciye ayakkabı hediye ederek bu alanda bir rekora imza attı.

Şahinbey Belediyesi'nin 24 farklı nokta gerçekleştirdiği ayakkabı dağıtımları sürüyor. Yaz döneminde Ortaokul, lise, güz döneminde ise üniversite öğrencilerine hediye edilen ayakkabılar için pandemi sürecinde Şahinbey Belediyesi'nin kurum sitesine girerek randevu alan gençlere yönelik ayakkabı dağıtım çalışmalarını denetleyen Başkan Tahmazoğlu, gençlerin heyecanına ortak oldu. Dağıtımların sürdüğünü belirten Başkan Tahmazoğlu yaptığı değerlendirmesinde "Sizin gülümsemeniz, geleceğe güvenle bakabilmeniz en büyük amacımız. 4 yılda toplam 545 bin öğrencimize ayakkabı hediye ettik.  Ben de öğrencilerimizin yeni ayakkabı heyecanına ortak oldum. Gençlerle birlikte çalışmaya, proje üretmeye devam edeceğiz" dedi.

KORANA TEDBİRLERİ UYGULANIYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilere hediye edilecek olan spor ayakkabısı dağıtımında korna virüsüne karşı alınan tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulanmaya devam ettiğini belirterek, “Öğrencilerimiz bizim için değerli onların başarısı için elimizden gelen tüm desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bu yıl da 150.000 adet ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerimize spor ayakkabısı hediye edeceğiz. Ancak korona virüsü nedeniyle öğrencilerimize spor ayakkabısı dağıtımını 24 ayrı nokta da randevu sistemiyle gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz Şahinbey Belediyemizin internet sitesi üzerinden randevu alarak kendilerine belirtilen zamanda ve saatte ayakkabılarını alabilecekler. Dağıtımlar uygulanacak tedbirler çerçevesinde gerçekleştirilecektir" diye konuştu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.