ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2021 - 15:12, Güncelleme: 30.12.2021 - 15:12

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

​​​​​​​Şahinbey Belediyesi; artan nüfusa karşılık Yamaçtepe İmar Planı Bölgesinde yapılan imar uygulamalarında hiç kimseye farklı bir işlem veya ayrıcalık yapılmadığının altını çizdi.
Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ilçenin Türkiye genelindeki 57 ilden daha büyük olduğuna yer verildi. Açıklamada 2009 yılı ile 2021 yılı arasındaki büyük oranda değişkenlik gösteren nüfus artışına karşılık Yamaçtepe İmar Planı Bölgesinde yapılan imar uygulamaları gibi çalışmaların mecburiyet olduğu belirtildi.  Açıklamada özellikle uygulama çerçevesinde ve yapılan tüm işlemlerde yasal mevzuatın izlenildiği ve herhangi bir kimseye ayrıcalık veyahut imtiyaz tanınmadığının altı çizildi.