RUSYA, TÜRKİYE'YE DAHA DA YAKLAŞMAK İSTİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2020 - 23:53, Güncelleme: 17.12.2020 - 23:53
 

RUSYA, TÜRKİYE'YE DAHA DA YAKLAŞMAK İSTİYOR

​​​​​​​Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Sözünün eri bir adam - o bir adam" diyerek Türkiye ile ilişkilerin sıklaştırılmasını işaret etti.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, basın mensupları ile bir araya gelerek bir yandan politikayı değerlendirdi diğer yandan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dünya genelinde de takip edilen basın toplantısında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e liderlerle olan görüşü soruldu. Özellikle Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la olan ilişkisi sorulan Putin, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bazı alanlardaki görüşlerimiz farklı. Hatta bazen tam olarak zıt notalarda. "Fakat o sözünün eri - o bir adam" şeklinde değerlendirmede bulundu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Sözünün eri bir adam - o bir adam" diyerek Türkiye ile ilişkilerin sıklaştırılmasını işaret etti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, basın mensupları ile bir araya gelerek bir yandan politikayı değerlendirdi diğer yandan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dünya genelinde de takip edilen basın toplantısında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e liderlerle olan görüşü soruldu. Özellikle Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la olan ilişkisi sorulan Putin, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bazı alanlardaki görüşlerimiz farklı. Hatta bazen tam olarak zıt notalarda. "Fakat o sözünün eri - o bir adam" şeklinde değerlendirmede bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.