REFAHİYE'DE KİMSE ÜŞÜMEYECEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2020 - 20:47, Güncelleme: 09.12.2020 - 20:47
 

REFAHİYE'DE KİMSE ÜŞÜMEYECEK

​​​​​​​Refahiye'de Başkan Çakmak Paçacı, kara kışın etkisini gösterdiği şu günlerde sosyal medyadan telefon numarasını paylaşarak yakıt ve gıda ihtiyacı olanların kendisi ile irtibata geçmesini istedi.
Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin 27’nci Başbakanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Binali Yıldırım'ın baba ocağı ziyareti ile gündeme gelen Erzincan'ın Refahiye İlçesi, bu kez Başkan Çakmak Paçacı ile yine gündemde. İlçede başarılı belediyecilik uygulamaları ile Doğu Anadolu'nun örnek adresleri arasında gösterilen Refahiye'de vatandaşın derdiyle dertlenen ve Gönül Belediyeciliği uygulamaları ile dikkat çeken Başkan Çakmak Paçacı, sosyal medyada telefon numarasını paylaşarak "Geçmişimizi unutmadık, elhamdulillah... Rabbim bu aylarda kimseyi mağdur eylemesin... İlçemizde her kim ki yakıt, gıda vb ihtiyaç sahibi ise lütfen 05050772424 numaralı telefonumu arasın. 'Komşusu aç iken, tok olan bizden değildir' buyuran Peygamberin ümmetiyiz" diyerek yine gönüllere taht kurdu. 24 SAAT TELEFONU AÇIK Başkan Paçacı telefonunun 24 saat açık tutarak kendisine bizzat iletilen talepleri birebir karşılamaya gayret gösteriyor. İhtiyaçlar doğrultusunda adreslere bizzat gitmeyi tercih eden Başkan Paçacı, yardımlarında fotoğraf veya video benzeri görüntüler çekmemeye dikkat ediyor. Her defasında "Bir elin verdiğini öbür el görmesin" diyerek bu konudaki tutumunu net bir şekilde sergileyen Başkan Paçacı, ilçe halkından da takdir görüyor. Başkan Paçacı'dan memnuniyet duyduklarını belirten Refahiyeliler, her anlamda vatandaşın yanında olan Başkan Paçacı ve ekibine teşekkürlerini iletiyorlar. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Refahiye'de Başkan Çakmak Paçacı, kara kışın etkisini gösterdiği şu günlerde sosyal medyadan telefon numarasını paylaşarak yakıt ve gıda ihtiyacı olanların kendisi ile irtibata geçmesini istedi.

Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin 27’nci Başbakanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Binali Yıldırım'ın baba ocağı ziyareti ile gündeme gelen Erzincan'ın Refahiye İlçesi, bu kez Başkan Çakmak Paçacı ile yine gündemde.

İlçede başarılı belediyecilik uygulamaları ile Doğu Anadolu'nun örnek adresleri arasında gösterilen Refahiye'de vatandaşın derdiyle dertlenen ve Gönül Belediyeciliği uygulamaları ile dikkat çeken Başkan Çakmak Paçacı, sosyal medyada telefon numarasını paylaşarak "Geçmişimizi unutmadık, elhamdulillah... Rabbim bu aylarda kimseyi mağdur eylemesin... İlçemizde her kim ki yakıt, gıda vb ihtiyaç sahibi ise lütfen 05050772424 numaralı telefonumu arasın. 'Komşusu aç iken, tok olan bizden değildir' buyuran Peygamberin ümmetiyiz" diyerek yine gönüllere taht kurdu.

24 SAAT TELEFONU AÇIK

Başkan Paçacı telefonunun 24 saat açık tutarak kendisine bizzat iletilen talepleri birebir karşılamaya gayret gösteriyor. İhtiyaçlar doğrultusunda adreslere bizzat gitmeyi tercih eden Başkan Paçacı, yardımlarında fotoğraf veya video benzeri görüntüler çekmemeye dikkat ediyor. Her defasında "Bir elin verdiğini öbür el görmesin" diyerek bu konudaki tutumunu net bir şekilde sergileyen Başkan Paçacı, ilçe halkından da takdir görüyor. Başkan Paçacı'dan memnuniyet duyduklarını belirten Refahiyeliler, her anlamda vatandaşın yanında olan Başkan Paçacı ve ekibine teşekkürlerini iletiyorlar.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.