REFAHİYE'DE 2021 YILI PLANLAMASI HAZIR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2021 - 08:28, Güncelleme: 04.01.2021 - 08:28
 

REFAHİYE'DE 2021 YILI PLANLAMASI HAZIR

​​​​​​​2020 yılında çok önemli projelerin hayat bulduğu Refahiye'de Başkan Çakmak Paçacı, "2021 yılı çini projelerimiz hazır" şeklinde değerlendirmede bulundu.
2020 yılında Doğu Anadolu'nun en başarılı Belediyeleri arasında gösterilen Erzincan Refahiye'de geçtiğimiz yılın değerlendirmesini yapan Başkan Çakmak Paçacı, 2021 için de çok önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Paçacı yaptığı değerlendirmesinde " Bir yılı daha acısıyla, tatlısıyla geride bırakarak 2021 senesine girmeye hazırlandığımız bugün, tüm hemşehrilerimin yeni yılını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, yeni miladi yılın ilimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. 2020 yılı için ortaya koyduğumuz hedefler ve projelerle halkımıza en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olduk. Refahiye Belediyesi olarak ‘Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını öz kaynaklardan karşılayan belediyecilik anlayışı ile gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Refahiye oluşturmak’ vizyonuyla projeler hazırladık" dedi. "ŞEFFAF VE ULAŞILABİLİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZI SÜRDÜRDÜK" Başkan Paçacı değerlendirmesinin ilerleyen cümlelerinde şeffaf ve ulaşılabilir belediyecilik anlayışını en iyi şekilde sürdürmeye çalıştıklarını da sözlerine ekledi. Vatandaş odaklı çalışmalarda görüş ve önerilere her zaman açık olarak Refahiye'yi ortak paydada buluşturmaya özer gösterdiklerinin altını çizen Başkan Paçacı, "Şehrimizde yaşayan her bir vatandaşımızın yüzünün gülmesi  çabasına girdik.  İnsan odaklı,  şeffaf, sürdürülebilir, katılımcı yöntemler ile kaynaklarımızı etkili ve verimli kullanarak vatandaşlarımızın mutluluğu katılımcı, sosyal ve şeffaf bir belediyecilik amacını ilke edindik. Yönetimimizde hesap verebilirlik, insana, doğaya saygılı vatandaş odaklı hizmet temel değerlerimiz arasında yer almaktadır. Modern, gelişmiş ve refah düzeyi yüksek bir Refahiye'yi yarınlara taşımak kararlılığı ve bilinci ile halkımızın güvenine layık olmaya gayret etmekteyiz. 2020 yılı siz hemşehrilerimin duyduğu güven ve vermiş olduğu destek ile ortaya koyduğumuz projelerimizin hazırlandığı, temellerinin atıldığı bir yıl olurken,  2021 yılını da şehrimizin gelişmesi yönünde ortaya koyacağımız projelerle en iyi şeklide değerlendirerek atacağımız adımları planladık. Refahiye’miz için 2021 yılı şehrimizin refahına, vatandaşlarımızın mutluluğuna katkı sağlayacak gelişmelerin yaşanacağı, önemli yatırımların temellerinin atılacağı, devam eden projelerin tamamlanacağı bir yıl olacak.  Bu vesile ile belediye çalışmalarımızı büyük bir özveri ve gayret içerisinde sürdüren başta mesai arkadaşlarım olmak üzere hizmetlerin en iyisine layık olan hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, 2021 yılının, dünyada acıların, zulümlerin son bulduğu;  sağlık, huzur, barış, mutluluk ve refahın hakim olduğu bir yıl  olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​2020 yılında çok önemli projelerin hayat bulduğu Refahiye'de Başkan Çakmak Paçacı, "2021 yılı çini projelerimiz hazır" şeklinde değerlendirmede bulundu.

2020 yılında Doğu Anadolu'nun en başarılı Belediyeleri arasında gösterilen Erzincan Refahiye'de geçtiğimiz yılın değerlendirmesini yapan Başkan Çakmak Paçacı, 2021 için de çok önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Paçacı yaptığı değerlendirmesinde " Bir yılı daha acısıyla, tatlısıyla geride bırakarak 2021 senesine girmeye hazırlandığımız bugün, tüm hemşehrilerimin yeni yılını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, yeni miladi yılın ilimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. 2020 yılı için ortaya koyduğumuz hedefler ve projelerle halkımıza en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olduk.

Refahiye Belediyesi olarak ‘Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını öz kaynaklardan karşılayan belediyecilik anlayışı ile gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Refahiye oluşturmak’ vizyonuyla projeler hazırladık" dedi.

"ŞEFFAF VE ULAŞILABİLİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZI SÜRDÜRDÜK"

Başkan Paçacı değerlendirmesinin ilerleyen cümlelerinde şeffaf ve ulaşılabilir belediyecilik anlayışını en iyi şekilde sürdürmeye çalıştıklarını da sözlerine ekledi. Vatandaş odaklı çalışmalarda görüş ve önerilere her zaman açık olarak Refahiye'yi ortak paydada buluşturmaya özer gösterdiklerinin altını çizen Başkan Paçacı, "Şehrimizde yaşayan her bir vatandaşımızın yüzünün gülmesi  çabasına girdik.  İnsan odaklı,  şeffaf, sürdürülebilir, katılımcı yöntemler ile kaynaklarımızı etkili ve verimli kullanarak vatandaşlarımızın mutluluğu katılımcı, sosyal ve şeffaf bir belediyecilik amacını ilke edindik. Yönetimimizde hesap verebilirlik, insana, doğaya saygılı vatandaş odaklı hizmet temel değerlerimiz arasında yer almaktadır.

Modern, gelişmiş ve refah düzeyi yüksek bir Refahiye'yi yarınlara taşımak kararlılığı ve bilinci ile halkımızın güvenine layık olmaya gayret etmekteyiz. 2020 yılı siz hemşehrilerimin duyduğu güven ve vermiş olduğu destek ile ortaya koyduğumuz projelerimizin hazırlandığı, temellerinin atıldığı bir yıl olurken,  2021 yılını da şehrimizin gelişmesi yönünde ortaya koyacağımız projelerle en iyi şeklide değerlendirerek atacağımız adımları planladık. Refahiye’miz için 2021 yılı şehrimizin refahına, vatandaşlarımızın mutluluğuna katkı sağlayacak gelişmelerin yaşanacağı, önemli yatırımların temellerinin atılacağı, devam eden projelerin tamamlanacağı bir yıl olacak.  Bu vesile ile belediye çalışmalarımızı büyük bir özveri ve gayret içerisinde sürdüren başta mesai arkadaşlarım olmak üzere hizmetlerin en iyisine layık olan hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, 2021 yılının, dünyada acıların, zulümlerin son bulduğu;  sağlık, huzur, barış, mutluluk ve refahın hakim olduğu bir yıl  olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.