REFAHİYE KIŞA HAZIRLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 11:05, Güncelleme: 13.10.2020 - 11:05
 

REFAHİYE KIŞA HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Refahiye'de kış hazırlıklarını sürdüren Çakmak Paçacı Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, kilit parke taşı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.  
Doğu Anadolu'da AK Parti Belediyeciliğinin en çalışkan adreslerinden Refahiye'de Başkan Çakmak Paçacı ve ekibi kış ayları öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan Refahiye'de alt ve üst yapı uygulamalarına devam eden Refahiye Belediyesi son olarak mahallelerdeki kilit parke taşı çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşları yazın tozlu kışın ise çamurlu sokaklardan kurtarmak adına tüm ilçe geneline yayılan çalışmalar takdirle karşılandı. Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Çakmak Paçacı, "Kilit parkeler diziliyor, sokaklarımızın yüzü gülüyor. Kilit parke ile tanışmamış sokağımız kalmıyor. Hizmet hız kesmiyor, her sokağımıza uğruyor" dedi. Çalışmalardan memnun olduklarını belirten Refahiyeliler ise kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Paçacı ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Refahiye'de kış hazırlıklarını sürdüren Çakmak Paçacı Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, kilit parke taşı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.  

Doğu Anadolu'da AK Parti Belediyeciliğinin en çalışkan adreslerinden Refahiye'de Başkan Çakmak Paçacı ve ekibi kış ayları öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan Refahiye'de alt ve üst yapı uygulamalarına devam eden Refahiye Belediyesi son olarak mahallelerdeki kilit parke taşı çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşları yazın tozlu kışın ise çamurlu sokaklardan kurtarmak adına tüm ilçe geneline yayılan çalışmalar takdirle karşılandı. Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Çakmak Paçacı, "Kilit parkeler diziliyor, sokaklarımızın yüzü gülüyor. Kilit parke ile tanışmamış sokağımız kalmıyor. Hizmet hız kesmiyor, her sokağımıza uğruyor" dedi.

Çalışmalardan memnun olduklarını belirten Refahiyeliler ise kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Paçacı ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.