REFAHİYE KALKINMADA VİTES YÜKSELTTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2021 - 12:54, Güncelleme: 11.02.2021 - 12:54
 

REFAHİYE KALKINMADA VİTES YÜKSELTTİ

​​​​​​​Bölgesel Kalkınmanın yerelden başladığının bilincinde bir anlayışla hareket eden Refahiye'deki birlik ve beraberlik Türkiye'ye örnek olmayı sürdürüyor.
Çevre Şehircilik Bakanlığından hibe olarak sağlanan 675 bin TL bedelli 1 adet yol süpürme aracı, 211 Bin TL bedelli 1 adet çöp toplama aracı, 170 Bin TL bedelli 160 adet çöp konteynırı, İşadamı Sami Kutsal tarafından hibe edilen 17 kişilik Mercedes marka minibüs, İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın desteği ile revize edilerek çöp kamyonundan arazöze çevrilen bir adet kamyon ile; Sağlık Bakanlığı tarafından Refahiye Devlet Hastanesine hibe edilen 1 adet 4*4 112 Ambulans ve Kalp Masaj Cihazı hizmete sunum programı gerçekleştirildi. Refahiye Hükümet Konağı önünde Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Refahiye Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Erzincan AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Refahiye İlçe Başkanı İlhan Mızrak, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Kurum Amirleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve vatandaşımızın katılımıyla toplu olarak hizmete sunuldu. Düzenlenen Programda Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır ve Süleyman Karaman ile Erzincan Valisi Mehmet Makas konuşma yaparak hizmetlerin Refahiye'ye hayırlı olması dileğinde bulunularak bu tür yatırım ve hizmetlerin devam edeceğini bildirilip emeği geçenlere teşekkür ettiler. Öte yandan yapılan açıklamada: Maliyet bedelinin yüzde 90’ı Doğu Anadolu Kalkınma Bölge İdaresi Başkanlığından hibe olarak temin edilen ve kalan yüzde 10'luk kısmı ise Refahiye Belediyesi bütçesinden karşılanan toplam 1 milyon 350 bin TL maliyetli mezbahanın: Çevre ve Şehircilik Bakanlığında sağlanan toplam 1 milyon 500 bin TL yardım ile 2020 yılı içerisinde yapılan 60 bin metrekarelik kilit parke taşıyla yol ve kaldırım işi 2021 yılında da devam edeceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Bölgesel Kalkınmanın yerelden başladığının bilincinde bir anlayışla hareket eden Refahiye'deki birlik ve beraberlik Türkiye'ye örnek olmayı sürdürüyor.

Çevre Şehircilik Bakanlığından hibe olarak sağlanan 675 bin TL bedelli 1 adet yol süpürme aracı, 211 Bin TL bedelli 1 adet çöp toplama aracı, 170 Bin TL bedelli 160 adet çöp konteynırı, İşadamı Sami Kutsal tarafından hibe edilen 17 kişilik Mercedes marka minibüs, İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın desteği ile revize edilerek çöp kamyonundan arazöze çevrilen bir adet kamyon ile; Sağlık Bakanlığı tarafından Refahiye Devlet Hastanesine hibe edilen 1 adet 4*4 112 Ambulans ve Kalp Masaj Cihazı hizmete sunum programı gerçekleştirildi. Refahiye Hükümet Konağı önünde Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Refahiye Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Erzincan AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Refahiye İlçe Başkanı İlhan Mızrak, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Kurum Amirleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve vatandaşımızın katılımıyla toplu olarak hizmete sunuldu.

Düzenlenen Programda Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır ve Süleyman Karaman ile Erzincan Valisi Mehmet Makas konuşma yaparak hizmetlerin Refahiye'ye hayırlı olması dileğinde bulunularak bu tür yatırım ve hizmetlerin devam edeceğini bildirilip emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Öte yandan yapılan açıklamada: Maliyet bedelinin yüzde 90’ı Doğu Anadolu Kalkınma Bölge İdaresi Başkanlığından hibe olarak temin edilen ve kalan yüzde 10'luk kısmı ise Refahiye Belediyesi bütçesinden karşılanan toplam 1 milyon 350 bin TL maliyetli mezbahanın: Çevre ve Şehircilik Bakanlığında sağlanan toplam 1 milyon 500 bin TL yardım ile 2020 yılı içerisinde yapılan 60 bin metrekarelik kilit parke taşıyla yol ve kaldırım işi 2021 yılında da devam edeceği öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.