REFAHİYE HEDEFİNİ BELİRLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2020 - 16:38, Güncelleme: 31.08.2020 - 16:38
 

REFAHİYE HEDEFİNİ BELİRLEDİ

​​​​​​​Çakmak Paçacı Başkanlığındaki Refahiye Belediyesi, yıl sonuna kadar tüm cadde ve sokaklardaki çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.
Erzincan Refahiye Belediye Başkan Çakmak Paçacı'nın talimatlarıyla çalışmalarına hız veren belediye ekipleri, ilçede ulaşılmadık yer bırakmıyor. Yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Çakmak Paçacı Başkanlığındaki Refahiye Belediyesi, yıl sonuna kadar ilçe genelindeki tüm cadde ve sokaklarda kilitli parke ve kaldırım uygulamalarını tamamlamayı hedefliyor. Çalışmaların birebir takipçisi olarak makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Paçacı, uygulama ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "İlçemize kaldırımları ilmik ilmik diziyor, Refahiyemizi güzelleştiriyoruz. Kaldırım girmemiş, hizmet almamış tek bir cadde, sokak ve mahalle bırakmamak için tüm ekiplerimizle birlikte var gücümüz ile vatandaşlarımızın talepleri, ilçemizin eksiklikleri için çalışmaya devam ediyoruz. Geçen yıl 3,5 km bütümlü sıcak asfalt ve 20.000 m2 taş yapan belediyemiz, şimdi ise 30.000 m2 kilit parke ve bordür üretimi yaparak hizmet vermeye devam edecek. Hep birlikte güzel bir Refahiye inşa edeceğiz inşallah" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çakmak Paçacı Başkanlığındaki Refahiye Belediyesi, yıl sonuna kadar tüm cadde ve sokaklardaki çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.

Erzincan Refahiye Belediye Başkan Çakmak Paçacı'nın talimatlarıyla çalışmalarına hız veren belediye ekipleri, ilçede ulaşılmadık yer bırakmıyor. Yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Çakmak Paçacı Başkanlığındaki Refahiye Belediyesi, yıl sonuna kadar ilçe genelindeki tüm cadde ve sokaklarda kilitli parke ve kaldırım uygulamalarını tamamlamayı hedefliyor.

Çalışmaların birebir takipçisi olarak makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Paçacı, uygulama ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "İlçemize kaldırımları ilmik ilmik diziyor, Refahiyemizi güzelleştiriyoruz. Kaldırım girmemiş, hizmet almamış tek bir cadde, sokak ve mahalle bırakmamak için tüm ekiplerimizle birlikte var gücümüz ile vatandaşlarımızın talepleri, ilçemizin eksiklikleri için çalışmaya devam ediyoruz. Geçen yıl 3,5 km bütümlü sıcak asfalt ve 20.000 m2 taş yapan belediyemiz, şimdi ise 30.000 m2 kilit parke ve bordür üretimi yaparak hizmet vermeye devam edecek. Hep birlikte güzel bir Refahiye inşa edeceğiz inşallah" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.