REFAHİYE 2021 HEDEFLERİNİ BELİRLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2020 - 13:23, Güncelleme: 22.11.2020 - 13:23
 

REFAHİYE 2021 HEDEFLERİNİ BELİRLEDİ

​​​​​​​Çakmak Paçacı Başkanlığındaki Refahiye Belediyesi, 2021 Yılı Hizmet Planlamasını netleştirmeye başladı. Başkan Paçacı altyapıda önümüzdeki yıl 30 bin metrekare kilitli parke taşı sözü verdi.
Refahiyeli vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için ilçenin tüm dinamiklerini bir araya getirerek ortak paydada buluşturan ve taleplere göre hizmet planlamaları gerçekleştiren Çakmak Paçacı Başkanlığındaki Refahiye Belediyesi, 2021 yılı için altyapıda 30 bin metrekarelik kilitli parke taşı uygulaması sözü verdi. Başkan Çakmak Paçacı çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Hizmet için, var gücümüzle hep birlikte çalışıp, güzel ve modern bir Refahiye inşaa edeceğiz. 2020 yılında 30.000 metrekare Kilit parke  taşı yapımını tamamladık. 2021 yılında 30.000 m2  hedeflediğimiz ve verdiğimiz sözü yerine getirerek bugüne kadar hizmet almamış, el değmemiş kaldırımların ve sokakların bakım ve onarımını bitireceğiz. İlçemize hayırlı Olsun. Çalışmalarımızda desteklerini biran olsun bizlerden eksik etmeyen Erzincan Milletvekilimiz Sayın Süleyman Karaman ve Burhan Çakır'a, Erzincan Ak Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Cavit Şireci'ye, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın İlhan Mızrak'a ve belediye personelimize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çakmak Paçacı Başkanlığındaki Refahiye Belediyesi, 2021 Yılı Hizmet Planlamasını netleştirmeye başladı. Başkan Paçacı altyapıda önümüzdeki yıl 30 bin metrekare kilitli parke taşı sözü verdi.

Refahiyeli vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için ilçenin tüm dinamiklerini bir araya getirerek ortak paydada buluşturan ve taleplere göre hizmet planlamaları gerçekleştiren Çakmak Paçacı Başkanlığındaki Refahiye Belediyesi, 2021 yılı için altyapıda 30 bin metrekarelik kilitli parke taşı uygulaması sözü verdi.

Başkan Çakmak Paçacı çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Hizmet için, var gücümüzle hep birlikte çalışıp, güzel ve modern bir Refahiye inşaa edeceğiz. 2020 yılında 30.000 metrekare Kilit parke  taşı yapımını tamamladık. 2021 yılında 30.000 m2  hedeflediğimiz ve verdiğimiz sözü yerine getirerek bugüne kadar hizmet almamış, el değmemiş kaldırımların ve sokakların bakım ve onarımını bitireceğiz. İlçemize hayırlı Olsun. Çalışmalarımızda desteklerini biran olsun bizlerden eksik etmeyen Erzincan Milletvekilimiz Sayın Süleyman Karaman ve Burhan Çakır'a, Erzincan Ak Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Cavit Şireci'ye, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın İlhan Mızrak'a ve belediye personelimize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.