Pervari İçin Spor Yatırımları Hız Kazanacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2021 - 22:11, Güncelleme: 14.02.2021 - 22:11

Pervari İçin Spor Yatırımları Hız Kazanacak

​​​​​​​Kurumsal iletişime önem veren Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'i ziyaret ederek ilçesi için taleplerini iletti.
Belediye çalışmalarını vatandaşların talep ve öneriler üzerine yoğunlaştırmayı tercih ederek Gönül Belediyeciliğinin Siirt'teki örnek adresi haline gelen Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, toplumun her kesimi ile görüşmelerinin yanı sıra kurumsal iletişime de önem veriyor. Başkan Özcan son olarak Siirt Milletvekili ve  Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Osman Ören, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'i ziyaret etti. Ziyarette Pervari'deki genç potansiyeli eğitim ve sporun her branşı ile buluşturmaya devam ettiklerini belirterek bu yönde yapılan çalışmaları aktaran Başkan Özcan, Pervari için taleplerini dile getirdi. Spor yatırımlarının ele alındığı görüşmede Başkan Özcan, Pervari'ye yönelik sportif olanakların sağlanması için görüşmelerin ilerleyen süreçlerde devam edeceğini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)