PALANDÖKEN'DE TAKDİR GÖREN ÇALIŞMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 15:28, Güncelleme: 07.10.2020 - 15:28

PALANDÖKEN'DE TAKDİR GÖREN ÇALIŞMA

​​​​​​​Muhammet Sunar Başkanlığındaki Palandöken Belediyesi ekipleri bu kez Adnan Menderes Mahallesi'nde çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Muhammed Sunar Başkanlığındaki Palandöken Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. İlçede kış ayları öncesi tüm hazırlıklarını gözden geçiren Palandöken Belediyesi son olarak vatandaşların talep ve önerileri üzerine Adnan Menderes Mahallesi Köşk Mevkiinde kaldırım ve asfalt yenileme çalışmaları başlattı. Gönül Belediyeciliği ilkesi ile vatandaşların talep ve önerileri üzerine rota belirleyen Palandöken Belediyesi ekipleri, deforme olmuş yolu ve kaldırımları sil baştan yenileyecek. Ekipleri ayrıca vatandaşların olası bir rahatsızlık yaşamaması için çalışmalarını sıkı tutuyor. Başkan Muhammet Sunar'ın her aşamasını takip ettiği çalışmalardan memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Sunar'a ve ekibine teşekkür etti. Öte yandan Palandöken Belediyesi'nin 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki günlerde benzer çalışmalarını ilçenin diğer bölgelerinde de yürüteceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)