PALANDÖKEN'DE AK BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 08:41, Güncelleme: 23.10.2020 - 08:41
 

PALANDÖKEN'DE AK BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ

​​​​​​​Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Vekil Zehra Taşkesenlioğlu Ban ve AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu'na kurumsal çalışmaları aktardı.
AK Parti Belediyeciliğinin önemli isimlerinden Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ilçenin gelişimini yakından ilgilendiren projelerine devam ediyor. Çalışmasının yanı sıra istişarelere ve Şeffaf Belediyecilik anlayışına da önem veren Başkan Sunar, bu kez Vekil Zehra Taşkesenlioğlu Ban ve AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu'nun ilçe temaslarına eşlik ederek, kurumsal çalışmaları aktardı. Makamda oturmak yerine sahada olmayı alışkanlık haline getiren başkan Sunar,  dün gün boyu Palandöken'in dört bir yanına ulaşarak bir yandan vekil Taşkesenlioğlu Ban ve İlçe Başkanı Ömeroğlu'na çalışmaları anlattı, diğer yandan güzergah üzerinde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Gittiği her saha incelemesinde AK Parti Belediyeciliğinin olmazsa olmazı haline gelen Gönül Belediyeciliğini dün de gün boyu sürdüren Başkan Sunar, vatandaşların taleplerini birer birer not aldı. Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Sunar, "AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu Ban Hanımefendi ile birlikte AK Parti Palandöken ilçe Teşkilatımızı ziyaret ettik. İlçe Başkanımız Haktan Ömeroğlu ve yönetimiyle ilçemizin dününü bugününü ve geleceğini konuştuk. Sohbetimizin hemen akabinde ilçede yürüttüğümüz çalışmaları tetkik ettik. Merkezi mahallelerimizde yürüttüğümüz çalışmalarla başlayan inceleme programımız, Kent Ormanında yürüttüğümüz 'Nefes' Projemiz ile sona erdi. İlçe sakinlerimizle de sohbet edip fikirlerinden istifade imkânı bulduğumuz programda, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza oyuncak ve maske dağıttık. Katılımlarından dolayı Milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu Ban Hanımefendi ile İlçe Başkanımız Haktan Ömeroğlu'na şükranlarımı sunuyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Vekil Zehra Taşkesenlioğlu Ban ve AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu'na kurumsal çalışmaları aktardı.

AK Parti Belediyeciliğinin önemli isimlerinden Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ilçenin gelişimini yakından ilgilendiren projelerine devam ediyor. Çalışmasının yanı sıra istişarelere ve Şeffaf Belediyecilik anlayışına da önem veren Başkan Sunar, bu kez Vekil Zehra Taşkesenlioğlu Ban ve AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu'nun ilçe temaslarına eşlik ederek, kurumsal çalışmaları aktardı.

Makamda oturmak yerine sahada olmayı alışkanlık haline getiren başkan Sunar,  dün gün boyu Palandöken'in dört bir yanına ulaşarak bir yandan vekil Taşkesenlioğlu Ban ve İlçe Başkanı Ömeroğlu'na çalışmaları anlattı, diğer yandan güzergah üzerinde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Gittiği her saha incelemesinde AK Parti Belediyeciliğinin olmazsa olmazı haline gelen Gönül Belediyeciliğini dün de gün boyu sürdüren Başkan Sunar, vatandaşların taleplerini birer birer not aldı.

Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Sunar, "AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu Ban Hanımefendi ile birlikte AK Parti Palandöken ilçe Teşkilatımızı ziyaret ettik. İlçe Başkanımız Haktan Ömeroğlu ve yönetimiyle ilçemizin dününü bugününü ve geleceğini konuştuk. Sohbetimizin hemen akabinde ilçede yürüttüğümüz çalışmaları tetkik ettik. Merkezi mahallelerimizde yürüttüğümüz çalışmalarla başlayan inceleme programımız, Kent Ormanında yürüttüğümüz 'Nefes' Projemiz ile sona erdi. İlçe sakinlerimizle de sohbet edip fikirlerinden istifade imkânı bulduğumuz programda, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza oyuncak ve maske dağıttık. Katılımlarından dolayı Milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu Ban Hanımefendi ile İlçe Başkanımız Haktan Ömeroğlu'na şükranlarımı sunuyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.